Noutati :

Liviu Cocean, un nou mandat la conducerea tinerilor liberali din judetul Timis

9 februarie, 2013 - 07:40 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Consilierul judetean Liviu Cocean a obtinut, in urma Conferintei Teritoriale a TNL Timis, un nou mandat de presedinte al tinerilor liberali din judet. Contracandidatul sau la aceasta functie a fost Grigore Grigoroiu.

Conferinta Teritoriala i-a desemnat pe cei 19 membri ai Biroului Politic Teritorial TNL Timis, membrii supleanti, dar si pe presedintele TNL Timis. Cu un numar de 155 de voturi din cele 232 exprimate de catre delegatii TNL din judetul Timis, Liviu Cocean, consilier judetean, a recastigat un nou mandat de doi ani ca lider al tineretului liberal timisean. Contracandidatul sau, Grigore Grigoroiu, presedintele Cluburilor Studentesti Liberale (CSL) Timis a obtinut votul a 76 de delegati.

„Multumesc celor care m-au sustinut pentru a castiga aceasta competitie, multumesc si celor care nu au fost alaturi de noi. I-am anuntat deja pe colegii de partid ca de maine incepe munca. in noul mandat ne dorim sa crestem numarul organizatiilor din judet, exista deja nuclee constituite si in perioada imediat urmatoare vom realiza adunari generale pentru constituirea de organizatii noi. imi mai doresc ca interactiunea cu tinerii din organizatiile locale va fi mai accentuata, ne dorim sa promovam cat mai multi dintre acestia in randul administratiilor locale si judetene”, a declarat Liviu Cocean.

Biroul Politic Teritorial al TNL Timis are urmatoarea componenta (in ordinea voturilor obtinute): vicepresedinti – Oana Dinulescu, Cosmin Antonescu, Adrian Budur, Adrian Aldea, Dan Constantin Bara, Claudiu Chira, Lavinia Laudatu, Patriciu Ruset; membri – Darius Covaci, Raul Ambrus, Alexandru Proteasa, Sanda Grebla, Alexandru Munteanu, Ciprian Simionescu, Miroslav Stanici, Alexandru Trandu, Cristian Miclaus, Dragos Iancu, Narcis Murarescu; membri supleanti: Sorin Iacobici, Razvan Anheliuc, Ana-Maria Atomoaiei, Cristina Racsan, Octavian Dot, Deian Jifcu, Silviu Carlan.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. nici un taranoi de la biled?sunt ocupati de spaga la bucuresti la arr nu au timp de alegeri