Noutati :

Lista tarilor cu risc epidemiologic, actualizata. Spania, Portugalia, Olanda si alte tari intra in zona rosie, Grecia, intre statele care trec in zona galbena

15 iulie, 2021 - 08:24 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: NATIONAL
4

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat Hotararea numarul 46 din 15 iulie 2021, privind actualizarea listei statelor si zonelor considerate ca fiind cu risc crescut epidemiologic.

Va reamintim faptul ca incadrarea din zona galbena sau verde in zona rosie, precum si incadrarea din zona verde in zona galbena, intra in vigoare la 24 de ore de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei a Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta prin care este aprobata lista tarilor/teritoriilor de risc epidemiologic.

Incadrarea din zona rosie in zona verde sau galbena, precum si incadrarea din zona galbena din zona verde, intra in vigoare de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei a Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta prin care este aprobata lista tarilor/teritoriilor de risc epidemiologic.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. M-AI POT SA MERG AN SPANIA PESTE DOUA SAPTAMANI S-AU NU??

  2. afganistan vad ca nu-i pe lista. acolo i de mers in concediu. au munti mai faini decat elvetia

  3. Vine toamna,iar începe….

  4. doamna din poza unde merge ? cred ca are vaccin , e prea sigura pe ea ……