Noutati :

Lista tarilor cu risc epidemiologic, actualizata. Franta si Portugalia au intrat in Zona Rosie, iar Spania in cea Galbena, dupa ce a crescut numarul de imbolnaviri cu COVID

3 decembrie, 2021 - 04:21 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: NATIONAL
3

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat Hotararea numarul 110 din 3 decembrie 2021, privind actualizarea listei statelor si zonelor considerate ca fiind cu risc crescut epidemiologic.

Astfel, in zona rosie au intrat Franta si Portugalia, in timp ce in zona galbena se gaseaste, de acum, Spania, Suedia, Bosnia si Hertegovina si Macedonia de Nord.

Va reamintim faptul ca incadrarea din zona galbena sau verde in zona rosie, precum si incadrarea din zona verde in zona galbena, intra in vigoare la 24 de ore de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei a Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta prin care este aprobata lista tarilor/teritoriilor de risc epidemiologic.

Incadrarea din zona rosie in zona verde sau galbena, precum si incadrarea din zona galbena din zona verde, intra in vigoare de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei a Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta prin care este aprobata lista tarilor/teritoriilor de risc epidemiologic.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. portugalia cu 99% injectati

  2. Franta care a impus certificatul verde peste tot.Italia de asemenea.Austria idem.

  3. Mai Danemarca lipseste si atunci chiar ca vaccinu a dus la eliminarea restrictiilor. Nici vaccinisti talibani nu mai cred un vaccin.