Lista retinutilor in Dosarul IPJ Timis si acuzatiile cu care vor fi prezentati Tribunalului de DNA Timisoara!

TIMISOARA. Retineri pe banda rulanta noaptea trecuta la Directia Nationala Anticoruptie Timisoara dupa audierea mai multor sefi din Politia Timis. 8 dintre ei au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Intre cei retinuti se afla seful Politiei Timis, adjunctul sau si seful Politiei Rutiere.

Iata lista celor care si-au petrecut noaptea in arestul Inspectoratului de Politie Timis si acuzatiile aduse de procurori:

Sorin Muntean, seful IPJ Timis, este acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Florin Bolbos, adjunct al inspectorului sef al IPJ Timis, cu atributii pe linia de munca ‘rutiera’, e acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Marcel Craciunescu, sef al Serviciului Politiei Rutiere Timis, este acuzat de savarsirea a patru infractiuni de luare de mita

Teodor Pavel, primar al orasului Recas, e acuzat de instigare la uzurparea functiei, instigare la hartuire si instigare la abuz in serviciu.

Marian Temu, sef al Politiei orasului Recas, e acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Adrian Berzescu, sef al Politiei Locale Recas, functionar public aflat in subordinea primarului orasului Recas, este acuzat de uzurparea functiei si hartuire.

Cosmin Bledea, ofiter de politie in cadrul Serviciului Circulatie, e acuzat de dare de mita.

Vasilica Girbaci, ofiter de politie, in cadrul Serviciului Circulatie, e acuzat de dare de mita.

Toti vor fi prezentati Tribunalului Timis, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

De asemenea, in aceeasi cauza, s-a dispus luarea masurii controlului judiciar, pe o durata de 60 zile fata de omul de afaceri Eugen Milutinovici, fiind acuzat de  instigare la abuz in serviciu.

CITESTE SI: Seful Politiei Rutiere Timis Marcel Craciunescu a fost retinut de DNA Timisoara. A ajuns in arest. FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: Primarul din Recas Teodor Pavel si doi ofiteri de la Politia Rutiera Timis, dusi in catuse la arest. FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: Primii retinuti de DNA Timisoara in dosarul IPJ Timis! Seful Politiei Sorin Muntean si adjunctul Florin Bolbos isi petrec noaptea in arest

CITESTE SI: Seful Politiei Timis Sorin Muntean si adjunctul sau Florin Bolbos la DNA Timisoara. Ce au spus? FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: FOTO si VIDEO! Seful Politiei Rutiere Timis, Marcel Craciunescu, adus la DNA Timisoara! Ce a declarat?

CITESTE SI: Primarul de Recas Teodor Pavel a ajuns la DNA Timisoara. Ce a declarat? FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: Seful Politiei Lugoj si cel de la Circulatie din Lugoj, adusi la audieri la Timisoara in ancheta DNA de la IPJ Timis. FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: Ce averi au politistii si primarul vizati de ancheta DNA la Timisoara? Seful Politiei Rutiere Timis are casa in Austria!

CITESTE SI: EXCLUSIV! Perchezitii la Politia Timis! Ce cauta anchetatorii DGA si DNA in sediul IPJ si cine va ajunge la audieri la Directia Anticoruptie Timisoara? FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: FOTO si VIDEO! Ce au ridicat anchetatorii anticoruptie de la IPJ Timis, din casa sefului Politiei Rutiere si de la Recas?

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...