Noutati :

Lista finala cu candidatii PNL Timis pentru alegerile parlamentare, modificata. Cine a fost inlocuit

18 octombrie, 2020 - 09:36 PM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
5

TIMIS. Listele de candidati pentru alegerile parlamentare au fost definitivate duminica seara in cadrul Biroului Permanent National al PNL, la Bucuresti.

Lista de candidati din Timis a suferit o modificare, Petru Roman, primarul din Deta, fiind inlocuit de Claudiu Chira, pe locul 4, pentru Camera Deputatilor.

BPN a restabilit lista initiala pe care am propus-o organizatiei judetene, domnul Petru Roman fiind inlocuit, date fiind criteriile de integritate. Domnul Petru Roman a fost votat in forul primarilor, drept candidat pentru Parlamentul Romaniei, pentru locul 4, colegii mei, care si-au exprimat aceasta optiune, neavand cel mai probabil toate informatiile necesare. De astazi, PNL Timis are o lista definitiva de candidati si consider ca avem o imbinare perfecta de experienta si tinerete pe listele pentru Senat si Camera Deputatilor. La Senat, experienta doamnei senator Alina Gorghiu, cel mai activ parlamentar de Timis, cu peste 80 de initiative legislative, este completata de tineretea si entuziasmul omului de afaceri Ionut Gaita. La Camera Deputatilor, cei doi lideri, Marilen Pirtea, care in mandatul 2016-2020 a avut peste 50 de initiative legislative, si Ben-Oni Ardelean, primesc ajutorul mai tinerilor Cosmin Sandru, presedinte TNL Timis, Claudiu Chira, fost prim-vicepresedinte al PNL Timisoara si vicepresedinte TNL la nivel national, si Ciprian Bogdan, consilier europarlamentar. Cosmin Sandru este un tanar om de afaceri, Ciprian Bogdan are experienta a sase ani de Parlament European, iar cu Claudiu Chira lucrez de aproape doi ani, fiind directorul Societatii de Administrare a Domeniului Public si Privat din Dudestii Noi”, spune presedintele interimar PNL Timis, Alin Nica.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari! O lista mai proasta nu cred ca puteati face. Ura!

  2. Cred ca nu e cineva așa de naiv sa creadă într-un om precum Nica. Sa afirmi ca Alina Gorghiu este om de calitate atunci ni mai avem ce discuta. Nu va faceți iluzii dragi timișeni, nu avem speranțe de la oameni de mâna a doua, fritz, Gorghiu, nica, etc. S-au năruit speranțele noastre de mult. Sănătate și numai bine!

  3. Anul acesta voi merge cu PMP , Mihai Neamtu. NU degeaba a intrat Cristian Diaconescu in PMP , e un partid care se vrea curățenie si apoi sa aduca oameni de calitate. Usr este fără experinta in administratie.

  4. neamtu de la garda de fier s-a alaturat cu tiganca imputita alcolica, securista, chiaora haota, manipulatoare +cristi un fel de sluga a betivului chior.gra beste-te sa votezi pmp a lui base +venitura din moldova tolomac, care a impanzit prin darea de cetatenie romana moldovenilor a impanzit america ,Europa si alte continente de zeci de mii de spioni rusi care au aceeasi adresa comuna . mai lipseste numai elena din plescoi care avea un cotoi la baicoi si mascatul securist cristoiu.

  5. Jalnic! Același Ben-Oni Ardelean, care tace ca un pește pe scaunul lui de „ales al poporului”, fără să miște un deget pentru ortașul său, pentru Banat și în general, fiind o nulitate absolută. PNL-ule, cu ăsta vreți voi să mergeți în alegeri? Pentru mine este un motiv suficient să nu vă votez. Nu v-am votat nici la locale, dar prezența acestui individ pe listă mi se pare prea de tot.