Noutati :

Lista blocurilor din Timisoara pe care primaria se chinuie sa le anvelopeze cu bani europeni

15 iunie, 2022 - 01:54 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Au fost actualizate si revizuite documentatiile pentru mai multe blocuri din Timisoara care asteapta sa fie reabilitate termic. Consiliul Local a aprobat noile devize pentru 11 adrese la care ar trebui sa se faca anveloparea prin programul european inceput in urma cu mai multi ani prin POR 2014 – 2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de Investitii 3.1, Operatiunea A – Cladiri rezidentiale.

Revizuirea documentațiilor tehnice si a devizului general au fost necesare din cauza cresterii preturilor la materialele de constructii si la combustibil„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Urmatorul pas este scoaterea la licitatie, din nou, a lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor. Insa, in ultimii ani, in repetate randuri aceste licitatii au fost anulate, dupa ce nicio firma nu a fost interesata de lucrari. Imobilele fac parte dintr-o lista de aproape 70 intrata in programul cu bani europeni.

Iata mai jos lista blocurilor pentru care ar trebui sa fie anvelopate!

Calea Torontalului nr. 66, bl. 119
Aleea Cascadei nr. 1
Strada Brandusei nr. 11
Strada Brandusei nr. 4
Strada Linistei nr. 17, bl. 92
Strada Felix nr. 23, bl. 75
Aleea Sagetii, nr. 5, Sc A+B
Intrarea Pogonici, nr. 2, sc. A+B
Strada Harniciei, nr. 3, sc. A+B+C
Strada Muzicii, nr.10
Strada Lacului, nr. 32
Strada Intrarea Doinei, nr. 19-21-23-25-31
Strada Martir D-tru Juganaru nr. 20, Bl. 28
Strada Mures, nr. 129

Pe de alta parte, dupa mai multe incercari ratate, pentru doua blocuri, unul de pe strada Aries, altul de pe strada Titulescu, la ultima licitatie au existat firme care s-au aratat interesate sa faca lucrarile.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...