Noutati :

Lista beneficiarilor de locuinte de serviciu a fost extinsa de Guvern

22 decembrie, 2012 - 08:41 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Guvernul a extins lista beneficiarilor de locuinte de serviciu. S-a stabilit ca din aceasta categorie sa faca parte si sefii de departamente, adjunctii secretarilor generali si directorii generali din administratia centrala.

Modificarea a fost decisa de Guvern prin ordonanta de urgenta aprobata in prima sedinta dupa votul de investitura.

Ordonanta modifica OU 80/2001 privind stabilirea unor masuri pentru asigurarea, temporar, a locuintelor de serviciu necesare unor categorii de personal in cadrul ministerelor, celorlalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si institutiilor publice.

Ordonanta stabileste ca pot beneficia de locuinta de serviciu persoanele care ocupa functii de demnitate publica, numite sau functii asimilate functiilor de demnitate publica, conducatorii institutiilor publice din cadrul administratiei publice centrale, sefi de departamente, precum si secretarii generali si secretarii generali adjuncti, directorii generali si persoanele care sunt incadrate pe functii din cabinetul demnitarului in cadrul autoritatilor publice, ministerelor celorlalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si institutiilor publice.

DETALII AICI!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...