Lista actualizata cu rata de vaccinare in randul profesorilor in fiecare unitate de invatamant. Cum vor face elevii cursurile de luni la fiecare scoala din Timisoara din judet

TIMISOARA. Au fost actualizate listele cu unitatile de invatamant din judetul Timis care vor putea continua cursurile cu prezenta fizica.

CITESTE SI: Corp nou de cladire, cu bani europeni, pentru o scoala din Timisoara

Nici in aceasta saptamana, in mai multe scoli sau gradinite din judet nu s-a trecut de 60% ca procent de vaccinare. Este vorba despre peste 100 de unitati de invatamant, intre care 3 au activitatea suspendata.

AICI puteti vedea lista completa a cu scenariile in care incepe scoala in fiecare din scolile din Timis.

Va reamintim, scolile din Timis in care rata de vaccinare in randul personalului este sub 60% vor continua si saptamana viitoare cursurile in sistem online.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. dupa infumurarea lor ca intelighentie ma asteptam ca lista sa fie goala.dar daca ei au ramaS LA COADA CE PRETENTIE SA MAI AVEM DE LA ANALFABETI,PORCARI,VACARI SI CIOBANI CARE STAU PE COCLAURI SI NU AU ACCES LA STIINTA.IN LOC SA FIE PE PRIMUL LOC SA LAMUREASCA COPII SI LOCUITORII SA SE VACCINEZE .

    • Bai stercalau,tu ești mai prost decât prevede legea!

  2. Rusine pentru astfel de liste. Istoria se repeta. Oamenii nu se vor schimba niciodata, doar metodele se schimba.

  3. Chiar și rușinea voastră ( dacă aveți rușine ) are să moară de rușine într-o zi pentru acest text !