Lista actualizata cu rata de vaccinare in randul profesorilor in fiecare unitate de invatamant. Cum incep elevii cursurile luni la fiecare scoala din Timisoara din judet

TIMISOARA. Au fost actualizate listele cu unitatile de invatamant din judetul Timis care vor putea incepe cursurile cu prezenta fizica. La nivelul judetului, procentul de vaccinare depaseste limita de 60 %, insa nu toate scolile au atins acest prag.

CITESTE SI: E oficial. Vacanta de iarna mai scurta pentru o parte dintre elevi. S-a modificat structura anului scolar

Spre exemplu, in Timisoara, cele mai multe dintre scolile considerate de elita vor putea incepe cursurile fata in fata, cu prezenta fizica, insa mai sunt si scoli de renume in care gradul de vaccinare in randul angajatilor nu a depasit borna de 60% impusa de autoritati. Spre exemplu, la Liceul Waldorf scoala va incepe online, la fel ca si la Generala 16 si Generala 19.

AICI puteti consulta lista scenariile in care incepe scoala, in fiecare unitate de invatamant din judetul Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. stercalau cop spune:

  pai daca cei care pretind ca lumineaza mintea copiilor in spiritul progresului si al stiintei-cind e vorba sa ceara salarii- nu se aliniaza la ceea ce pretind ca fac si in practica se iau dupa vraci,samani,si popi ce pretentii sa mai avem de la cei fara scoala si nu se vaccineaza.sa se faca si la noi ca in letonia-nevaccinat 3 luni fara salariu si daca nici atunci afara.

 2. Florin spune:

  La Pietroasa 3 vaccinați din 28???

 3. una spune:

  Nu confundati rata de vaccinare a profesorilor cu cea a personalului scolii!!! In unele scoli, ea este mult mai mica decat pare si oricum e irelevanta atata timp cat profesorul (vaccinat sau nu) imparte acelasi spatiu (mult prea mic) cu 30 de elevi, majoritatea nevaccinati