Noutati :

Linie telefonica TelVerde deschisa la Inspectoratul Scolar Timis pentru informatii despre clasa pregatitoare

23 ianuarie, 2012 - 02:11 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Inspectoratul Scolar Timis ofera informatii despre clasa pregatitoare tuturor celor care au copii care urmeaza sa fie inscrisi pentru anul scolar viitor.

Linia telefonica nationala este 0 800 816 ABC. Linia telefonica a ISJ Timis este 0 800 816 256.

ABC reprezinta indicativul judetului, pentru Timis fiind 0 800 816 256, pentru Arad 0 800 816 257 si pentru Bucuresti 0 800 816 021. Linia este deschisa de luni pana vineri, intre orele 9 si 17.

Fiecare parinte este important pentru noi si fiecare copil este important pentru noi. Fiecare are problema lui, individuala, cazul unuia nu seamana cu al altuia, de aceea ii invit pe parinti sa sune cu incredere la Telverde din judetul lor, astfel incat sa le dam parintilor o informatie relevanta pentru cazul lor concret. Informatiile pe care parintii le primesc pe aceasta cale precum si informatiile pe care le va primi fiecare in parte, in scris, sunt informatiile corecte, orice alta informatie este zvonistica daca nu este confirmata astfel„, a spus ministrul Daniel Funeriu.

La ISJ Timis au fost deja facute cateva apeluri. „Doi parinti au sunat sa se intereseze cand sunt inscrierile la clasa intai”, ne-a spus inspectorul desemnat sa raspuna la linia telefonica verde a judetului Timis.

Ministerul Educatiei introduce, din septembrie 2012, clasa pregatitoare, in care prezenta este obligatorie, copiii invata jucandu-se si nu vor fi note sau calificative.

In clasa pregatitoare vor invata copiii care pana la 31 august 2012 vor avea sase ani impliniti sau, in cazuri speciale, cei care vor implini aceasta varsta pana la 31 decembrie 2012.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...