Opinia Timisoarei

Linie telefonica pentru programari la vaccinarea anti COVID infiintata de Directia de Asistenta Sociala Timisoara. Numarul la care trebuie sunat

TIMISOARA. O noua posibilitate de inscriere si programare pentru vaccinarea anti COVID, la Timisoara. Reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala Timisoara au deschis o linie de call center la care pot suna cei care vor sa se imunizeze impotriva virusului SARS CoV 2.

„Începând de astăzi, 26 ianuarie 2021, Direcția de Asistența Socială a Municipiului Timișoara pune la dispoziția timișorenilor numărul de telefon 0356 406517 în vederea înscrierii și programării în platforma Națională de vaccinare împotriva COVID-19. De luni până duminică, inclusiv, în intervalul orar 8-19 timișorenii pot apela acest număr de telefon dacă doresc să se programeze în vederea vaccinării. Apelul va fi preluat de către un angajat al Direcției de Asistență Socială, care va întocmi în acest sens o fișă de înregistrare, îl va înscrie pe platforma națională și îl va programa la un centru de vaccinare, respectiv o echipă mobilă (dacă situația medicală impune acest lucru), atunci când platforma va permite programarea, în funcție de numărul disponibil de vaccinuri existent în Timișoara”, transmit reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala din Primaria Timisoara.

Serviciul este pus la dispozitie exclusiv oamenilor din Timisoara.

„De asemenea, timișorenii trebuie să știe ca inițierea apelului reprezintă acceptul lor cu privire la furnizarea de informații cu caracter personal, date necesare în vederea înscrierii pentru vaccinare”, mai spun reprezentantii DAS Timisoara.

Va reamintim, in acest moment la Timisoara sunt deschise doua centre de vaccinare, la Iulius Town si la Spitalul CFR. In intreg judetul functioneaza in acest moment 9 astfel de centre, iar autoritatile au anuntat ca incepand cu 8 februarie vor fi deschise 7 noi fluxuri, in trei locatii, la Timisoara, Lugoj si Jimbolia.

Exit mobile version