Noutati :

Linie telefonica pentru programari la vaccinarea anti COVID infiintata de Directia de Asistenta Sociala Timisoara. Numarul la care trebuie sunat

26 ianuarie, 2021 - 12:16 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SANATATE
3

TIMISOARA. O noua posibilitate de inscriere si programare pentru vaccinarea anti COVID, la Timisoara. Reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala Timisoara au deschis o linie de call center la care pot suna cei care vor sa se imunizeze impotriva virusului SARS CoV 2.

„Începând de astăzi, 26 ianuarie 2021, Direcția de Asistența Socială a Municipiului Timișoara pune la dispoziția timișorenilor numărul de telefon 0356 406517 în vederea înscrierii și programării în platforma Națională de vaccinare împotriva COVID-19. De luni până duminică, inclusiv, în intervalul orar 8-19 timișorenii pot apela acest număr de telefon dacă doresc să se programeze în vederea vaccinării. Apelul va fi preluat de către un angajat al Direcției de Asistență Socială, care va întocmi în acest sens o fișă de înregistrare, îl va înscrie pe platforma națională și îl va programa la un centru de vaccinare, respectiv o echipă mobilă (dacă situația medicală impune acest lucru), atunci când platforma va permite programarea, în funcție de numărul disponibil de vaccinuri existent în Timișoara”, transmit reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala din Primaria Timisoara.

Serviciul este pus la dispozitie exclusiv oamenilor din Timisoara.

„De asemenea, timișorenii trebuie să știe ca inițierea apelului reprezintă acceptul lor cu privire la furnizarea de informații cu caracter personal, date necesare în vederea înscrierii pentru vaccinare”, mai spun reprezentantii DAS Timisoara.

Va reamintim, in acest moment la Timisoara sunt deschise doua centre de vaccinare, la Iulius Town si la Spitalul CFR. In intreg judetul functioneaza in acest moment 9 astfel de centre, iar autoritatile au anuntat ca incepand cu 8 februarie vor fi deschise 7 noi fluxuri, in trei locatii, la Timisoara, Lugoj si Jimbolia.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Inițiativa de a face un call center pentru înscrierea timișorenilor pentru vaccinare este foarte buna.
  Din păcate, nu este funcționala. Am încercat sa utilizez acest telefon. In prima etapa după 15 minute de așteptare am fost deconectat. In aceasta a doua etapa de apelare am deja 10 minute si tot nu reușesc sa prind un operator.
  Ideea buna, dar neoperabila. Ca la noi in Romania. De altfel eu si soția suntem in etapa 2 de vaccinare, având 75 de ani si eu am o boala cronica. De nenumărate ori am încercat programarea pe platforma , de acasă de pe calculator. Din păcate mereu in județul nostru nu sunt locuri (zero în permanență).
  EU NU mai am cuvinte sa comentez.
  Cu stima,
  I. Grozav

 2. Stmata D-na Bianca Dichis, va rog sa transmiteti celor de pa primaria Timisoara sa nu mai amageasca lumea cu Linia telefonica pentru programari la vaccinarea anti COVID infiintata de Directia de Asistenta Sociala Timisoara.
  Este un fals grosolan. EU am sunat in doua etape a cate 15 minute, (dupa 15 minute esti deconectat automat), deci in intervalul de 30 minute si acum la a treia incercare 5 minute, nu se poate prinde un operator.
  Va rog scoateti anuntul de pa internet si sa nu il mai dati la radio. Va repet este o informație FALSA.
  Sunt curios daca noul primar știe cum funcționează primăria dânsului.

  In 1989 când mă găseam cu soția în piața Operei, credeam ca altfel va fi comportarea funcționarilor după revoluție. Cumplita dezamăgire.

  Cu stima,

  I. Grozav

 3. Am încercat ca contactez telefonic Direcția de Asistenta Sociala Timișoara timp de o ora. Același robot telefonic m-a informat ca toți operatorii sunt ocupați. Sincer cine poate crede acest lucru. Mă întreb cu ce scop a fost creat acest serviciu, daca el nu poate fi contactat de cei care au nevoie. Poate d-voastră știți, va rog să mă lămuriți și pe mine.

  I. Grozav