Noutati :

Linia unui autobuz din Timisoara a fost blocata. Din ce cauza si pana cand?

8 octombrie, 2014 - 11:40 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Una dintre cele mai importante linii de autobuz din Timisoara a fost blocata timp de doua saptamani. Pe acest traseu, anunta reprezentantii Regiei Autonome de Transport Timisoara, se vor infiinta statii noi, pentru calatori.

Incepand de miercuri, 8 octombrie a.c., linia autobuzului 32 din Timisoara a fost blocata pana in data de 20 octombrie, din cauza unor lucrari pe strada Emile Zola. Astfel, traseul acestei linii va fi deviat incepand cu bulevardul C. Brancoveanu, pe strada V. Hugo, strada Chisodei, Unitatea Militara, strada Bujorilor, strada Steaua, apoi isi continua traseul pe strada Mocioni.

Pe traseul deviat se infiinteaza doua statii noi in ambele sensuri de circulatie: pe strada V. Hugo la numarul 85, pe Strada Chisodei la numărul 6 (langa biserica), după intersectia dintre strada Chisodei cu strada Islaz si la intersectia dintre strada Chisodei cu Emile Zola.

Statiile de pe tronsonul Emile Zola si Victor Hugo se suspendă temporar. Orarul liniei 32 ramane acelasi.

Lucrarile pe strada Emile Zola sunt estimate sa dureze pana la finalul lunii octombrie, iar apoi vor continua pe portiunea dintre strazile Victor Hugo si Gavriil Musicescu. In acest caz devierea liniei 32 va fi anuntata dupa 20 octombrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Well macmadaia nuts, how about that.