Noutati :

Liliana Onet, noul subprefect de Timis numit de Guvern

11 decembrie, 2019 - 12:06 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Schimbare la varful Prefecturii Timis. Guvernul PNL l-a inlocuit pe subprefectul Daniel Cristian Frantescu cu liberala Liliana Onet. Aceasta a mai fost in trecut subprefect de Timis, vreme de 2 ani.

Eva Andreas, prefect de Timis, este deocamdata in concediu, astfel ca nu poate fi inca inlocuita.

In cursul dupa-amiezii de miercuri, Liliana Onet a fost instalata oficial subprefect si a fost organizata o scurta ceremonie pentru depunerea juramantului.

Guvernul Orban a decis in ultima sedinta schimbarea subprefectului de Timis.

Liliana Onet are 49 de ani. A terminat liceul la Alba Iulia in 1989, iar in 1993 a inceput facultatea de Drept la Universitatea Tibiscus din Timisoara. A urmat studii masterale la Universitatea de Vest si la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti. E inalt functionar pubic din aprilie 2008.
In trecut a lucrat la un birou parlamentar, la Directia Regionala Vamala Timisoara, in cadrul unei firme private, la Agentia de Valorificare a Activelor Bancare, la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, dar si la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, unde a activat consilier personal pe probleme juridice al presedintelui CNAS. A mai fost director de cabinet la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, apoi pe aceesi functie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, a revenit la CNAS, consilier superior, si in cele din urma a revenit la CJAS Timis. In mai 2012, a fost numita subrefect al judetului Timis, functie in care a ramas pana in 2014, la destramarea aliantei USL.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. O femeie de succes pentru Romania. A incasat-o prin toate pozitiile.