Liliana Laichici, Stana Stepanescu, Nicu Novac, Petrica Matu Stoian, Niculina Stoican si multi alti interpreti de muzica populara, intr-un spectacol de exceptie, la Timisoara

TIMISOARA. Un spectacol folcloric de exceptie este organizat de Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis la sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timisoara.

CITESTE SI: Vom merge cu vaporasul pana in Serbia. Ce s-a finalizat deja pe Canalul Bega si ce urmeaza

Spectacolul „Din suflet de roman” este dedicat Unirii Principatelor Romane si va avea loc miercuri, 23 ianuarie 2019, de la ora 18.00.

Pe scena va urca Ansamblul Profesionist Banatul din Timisoara si Ansamblul „Maria Tanase” din Craiova.

Invitati speciali sunt solistii Liliana Laichici, Stana Stepanescu, Nicu Novac, Dumitru Teleaga, Niculina Stoican, Mariana Ionescu Capitanescu, Petrica Matu Stoian si Constantin Enceanu.

CITESTE SI: 16 statii de incarcare pentru masini electrice, la Timisoara. Unde vor fi amplasate in oras 

Spectacolul va fi prezentat de Iuliana Tudor.

Invitatiile se gasesc din data de 15 ianuarie 2019, ora: 10:00 la sediul Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis din Str. E. Ungureanu, nr.1 din Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...