Noutati :

Liga AC LABS, la a XIII-a editie

28 februarie, 2022 - 09:41 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara) orgnizează cea de-a XIII-a ediție a proiectului Liga AC LABS (Laboratoare Aplicate în Beneficiul Studenților), ce va avea loc în perioada 28 februarie – 10 iunie 2022, atât fizic, cât și online, acest aspect fiind decis de către reprezentanții fiecărei companii.

În cadrul proiectului, studenții au ocazia de a revizui și de a pune în aplicare cunoștințele dobândite pe parcursul anilor de studiu. Totodată, aceștia au șansa de a se familiariza cu experiența unui interviu practic, dar și cu cerințele și tehnologiile folosite în domeniul IT&C.

Companiile timișorene vor susține testări, interviuri și laboratoare de-a lungul semestrului al doilea al acestui an universitar.

Ediția de anul acesta aduce 28 de companii partenere, peste 40 de laboratoare și peste 400 de locuri disponibile pentru studenții din Timișoara dornici să experimenteze domeniul IT într-un mod practic, aplicând cunoștințele dobândite până acum în facultate.

Deschiderea proiectului (prezentarea laboratoarelor) Liga AC LABS va avea loc în data de 28 februarie 2022, ora 14:00, atât pe platforma socială Discord, cât și pe pagina de Facebook a proiectului. În cadrul evenimentului, reprezentanții celor 28 companii partenere își vor prezenta laboratoarele și temele acestora.

Proiectul este structurat în 5 intervale:

  • Prezentarea laboratoarelor: luni, 28 februarie;

  • Înscrierea studenților: 28 februarie – 6 martie;

  • Selectarea participanților: 7 martie – 20 martie;

  • Confirmarea participanților: 21 martie- 25 martie;

  • Desfășurarea laboratoarelor: 28 martie – 10 iunie.

Informații suplimentare pot fi obținute de pe site-ul proiectului https://labs.ligaac.ro/, pagina de Facebook https://www.facebook.com/ligaaclabs și contul de Instagram https://www.instagram.com/ligaaclabs/.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...