Noutati :

Liderul PP-DD Timis, Adrian Diaconu: Sondajele de opinie sunt folosite ca arma de manipulare in masa!

21 martie, 2014 - 01:36 PM
Autor: Gheorghe Ilas      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. In ciuda faptului ca multe dintre promisiunile PP-DD s-au dovedit utopice, iar o parte dintre reprezentatii acestui partid s-au “diluat” prin politica romaneasca, liderul poporanistilor din Timis, Adrian Diaconu, este convins ca alegerile europarlamentare vor dovedi ca Partidul Poporului se numara, inca, printre preferintele romanilor.

Pentru ca partidul sa poata fi inscris in cursa alegerilor europarlamentare trebuia sa strangem 200.000 de semnaturi! Vreau sa-i anunt pe cei care folosesc sondajele de opinie ca pe o arma de manipulare in masa ca PP-DD a strans, deja, 400.000 de semnaturi, ceea ce na da dreptul sa vorbim despre un scor electoral de cel putin 10 la suta! Socoteala e simpla: daca la referendumul pentru demiterea presedintelui au fost la urne 7,5 milioane de romani, adica putin peste 50 la suta dintre cei cu drept de vot, acuma, la europarlamentare, preconizam ca vor veni la urne 4,5 milioane de romani, iar cele 400.000 de semnaturi se vor transforma in voturi pentru noi. Tocmai de aceea vorbim de un scor de 9 – 10 la suta!”, a precizat deputatul timisorean, avertizandu-i pe cei ce vor sa manipuleze electoratul sa-si recalibreze discursul.

Celor ce abordeaza aceste tehnici de manipulare a electoratului le transmitem sa-si recalibreze discursul. PP-DD nu va fi o victima a europarlamentarelor, cu siguranta vom trimite reprezentanti in Parlamentul European! Aceste metode de manipulare subliminala nu prins si la electoratul PP-DD”, a mai spus Adrian Diaconu la saptamanala intalnire cu presa.

In timp ce staff-ul poporanist din Timis pare sa fi intrat in febra pregatirii pentru alegerile europarlamentare, consilierul local Petrica Folica a inceput o campanie proprie. Este vorba despre sprijinirea celor peste 300 de timisoreni care au sentinte definitive de punere in posesie cu anumite suprafete de teren in zona pasunii din Mehala si, de peste 20 de ani, sunt ignorati de catre autoritatile locale.

“Sute de oameni sunt plimbati pe drumuri, desi au sentinte definitive de punere in posesie pe terenurile care au apartinut parintilor lor in zona pasunii din Mehala. Nu este posibil asa ceva, i-am repetat si primarului Nicolae Robu ca suntem in 2014, iar legile trebuie facute si aplicate in favoarea cetatenilor, nu a anumitor institutii de putere. Primarul poate fi tras la raspundere, culpabil, pentru toate hotararile care le semneaza in detrimentul cetatenilor!”, a atras atentia Petrica Folica, consilierul care, anul trecut, a lasat PSD Timis fara sediu.

In opinia sa, toate persoanele care au de primit teren in zona de la periferia orasului trebuie sa se uneasca in vederea unui protest comun.

Fac apel la cetatenii care au sentinte definitive care dovedesc ca au dreptul la teren in acel perimetru, de cateva sute de hectare, sa vina sa protestam impreuna in fata Primariei Timisoara. Nu este posibil ca, de 24 de ani, sa umbli dupa un drept pe care l-ai dobandit in instanta, iar autoritatile locale sa ignore complet aceste cereri de punere in posesie! Mai mult, din acea parcela se tot rup anumite suprafete de teren, care sunt date anumitor persoane. Este posibil ca acesti indivizi sa fie doar o interfata, iar terenurile sa ajunga la cine trebuie”, suspicioneaza detectivul particular Petrica Folica, decis sa faca lumina in spinoasa problema a terenurilor Primariei de la marginea orasului…Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...