Liderul PMP Timis acuza furt de functii si cere demisii, dupa ce PSD si UNPR s-au inteles asupra functiei vacante de vicepresedinte al CJT

TIMISOARA. PSD si UNPR s-au inteles asupra functiei ramase vacante, cea de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis, dupa demisia Roxanei Iliescu (PMP). Acest lucru l-a nemultumit pe liderul PMP Timis, Cornel Samartinean.

CITESTE SI: Inca o bijuterie din centrul Timisoarei va reveni la stralucirea de altadata

Presedintele PMP Timis spune ca „asistam la o anomalie” deoarece functia de vicepreseinte al CJT ii revenea PMP si ca UNPR nu ar fi trebuit sa negocieze functii, deoarece urmeaza sa fuzioneze cu PMP.

Mai mult, Samartinean a cerut demisia presedintelui Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, si a vicepresedintelui ALDE, Traian Stancu.

CITESTE SI: Rusinos. 134 de profesori dornici sa predea in scoli din Timis au luat note intre 1.01 si 4.99 la titularizare

Din pacate asistam la un furt masiv, o anomalie a lucrurilor, o functie care merita sa fie a PMP. Se fac cadouri otravite celor de la PMP si se ofera aceasta functie UNPR. Aceste lucruri se fac fara sa tina cont de alegeri. Daca ar avea corectitudine, actualul presedinte al consiliului judetean si-ar da demisia, s-ar relua votul de la zero. PMP a rupt protocolul cu PSD. Se fura functii! Vreau sa anunt si colegii de la UNPR ca in cursul zilei de ieri, Curtea Constitutionala a luat o decizie privind migratia. Aceasta lege Curtea Constitutionala a trimis-o inapoi la parlament. In 31 iulie se consfinteste fuziunea dintre PMP si UNPR. Colegii de la UNPR ar trebui sa aiba rabdare sa se semneze aceasta fuziune. Aceasta graba a lor nu face decat sa duca situatia si asa incurcata din CJ Timis intr-una si mai incurcata. PMP isi doreste ca dreapta sa se reuneasca in consiliul judetean, vrem sa refacem acest pol de dreapta. Fac un apel la colegii de la PNL sa nu participe astazi la vot. Noi, PMP, nu vom participa la acest simulacru de negocieri subversive. PMP nu negociaza cu PSD, noi asteptam demisii din partea domnului presedinte si a domnului vicepresedinte inca in functie de la ALDE. Cu liberalii purtam negocieri vizavi de crearea unui pol, sper sa le putem transpune in realitate”, a spus deputatul Cornel Samartinean, presedinte PMP Timis.

PSD si UNPR s-au inteles, inaintea sedintei de plen a CJT, in urma unor negocieri, ca functia de vicepresedinte al institutiei sa ii revina lui Nicolae Oprea (UNPR).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.