Noutati :

Liderii liberali din vestul tarii semneaza, la Timisoara, o rezolutie cu principalele proiecte de infrastructura ce vor fi facute, daca ajung la guvernare. Video

6 octombrie, 2018 - 11:56 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Liderii liberalilor din judetele Caras- Severin, Arad, Hunedoara si Timis semneaza, la Timisoara, o rezolutie care cuprinde principalele proiecte de infrasctructura care vor fi sustinute de PNL, in momentul in care va ajunge la guvernare.

CITESTE SI: ‘Cu banii de Referendum nu se putea face o bucata de centura la Timisoara?’ Intrebarea la care presedintele PNL Ludovic Orban n-a fost in stare sa raspunda decat prin… promisiuni. Video 

Rezolutia va fi semnata sambata, dupa o serie de discutii care urmeaza sa aiba loc intre membri liberali din Caras-Severin, Arad, Hunedoara si Timis, in prezenta presedintelui liberal, Ludovic Orban.

Reuniunea de astazi face parte dintr-un sir de reuniuni. Incercam sa identificam, impreuna cu colegii nostri si cu societatea civila, proiecte importante de interes local, municipal sau regional pe care urmarim sa le realizam si prin faptul ca adoptam aceasta rezolutie, conducerea nationala a PNL si eu ca presedinte ne angajam ca atunci cand partidul va ajunge la guvernare va sustine punerea in practica a acestor proiecte. Evident, aici sunt doar o parte dintre proiectele pe care le-am identificat pentru ca in dezbaterile pe care le-am avut am identificat mult mai multe proiecte. Pentru aceste proiecte identificatecate, proiecte importante, exista un angajament intre filialele judetene, regiunea Vest si noi ca si conducere centrala le vom sustine, evident nu pe un decurs de 20 de ani, ci pe decursul unui mandat de guvernare”, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban.

Pentru judetul Arad au fost identificate proiecte precum: Via Carpathia (tronson autostrada Arad- Oradea); Modernizarea salii de sport a Aradului; Punerea in valoare a cetatilor soimos si siria; Punerea in valoare a Cetatii Aradului; modernizarea Aeroportului Arad si realizarea Centurii de Sud Est a Aradului.

Pentru judetul Caras- Severin au fost identificate proiectele: Port cargo functional la Dunare (Moldova Noua); Cale ferata de tip tram-tren pe relatia Resita –Timisoara; Domeniu schiabil la Semenic – Muntele Mic; Autostrada Lugoj – Calafat ca parte din Coridorul Via Carpathia si finalizarea legaturii rutiere Baile Herculane – Valea Jiului.

Pentru judetul Hunedoara au fost identificate proiectele: realizarea domeniului schiabil al Vaii Jiului (Parang, Straja, Pasul Vulcan, Retezat); Punerea in valoare a Ulpia Traiana Sarmisegetusa; Legatura rutiera Valea Jiului – Baile Herculane; Revitalizarea din punct de vedere economic a Vaii Jiului; punerea in valoare a Cetatilor dacice patrimoniu UNESCO; si Agrement in Parcul National Retezat.

Pentru judetul Timis au fost identificate proiectele: Realizare Centura ocolitoare Timisoara; Autostrada Timisoara – Belgrad si legatura cu Via Carpathia; Autostrada Lugoj – Calafat; Realizarea unei sali polivalente – multifunctionale in Timisoara; Spital regional Timisoara; Dezvoltare aeroport Timisoara; Implementarea cu succes a Programului Timisoara Capitala Culturala 2021; Constructia noului stadion al municipiului Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Bla, bla, bla…. Numai vorbe de ani și ani de zile !!!
    Nu sunt în stare sa facă nimic numai să dea din gură.