Noutati :

Liceul Pedagogic Carmen Sylva a castigat laptopuri, tablete si tabla electronica la concursul filmelor de prezentare. VIDEO!

27 noiembrie, 2013 - 03:51 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
5

TIMISOARA. Concursul destinat liceelor din Timisoara, prin care acestea puteau obtine dotarea unei sali de clasa ultramoderna, cu tabla electronica,tablete, laptopuri si monitoare a fost castigat de Liceul Carmen Sylva.

La concurs au participat 10 licee din Timisoara: C.D. Loga, Ana Aslan, Colegiul Banatean, J.L. Calderon, N. Lenau, Gr. Moisil , Pedagogic, F.S. Nitti, precum si colegiile tehnice Emanuil Ungureanu si Henri Coanda.

Elevii claselor a X-a si a XI-a de la aceste licee au realizat vidoclipuri prin care isi promoveaza scoala, iar filmuletele au fost postate Internet, pentru a aduna cat mai multe voturi de la cei care le-au vizionat.

Marele castigator este Liceul Pedagogic „Carmen Sylva”, cu 4.203 voturi si 10.719 share-uri pe Facebook.

10719

Comentariile pe Facebook nu au intarziat sa apara: „Nu pot descrie fericirea din liceu, in acest moment! Este un moment magic!!”, „Pentru ca MERITA! FELICITARI!!!!!!”, „Doamne ce senzatie am avut cand a inceput muzica la maxim !! Mai vreau odata „ , au fost doar cateva dintre acestea.

Ponderea voturilor de pe Internet, mai precis de pe pagina de Facebook a concursului,  a fost de 50% din rezultatul final, la care s-a adaugat nota primita de la o comisie formata din reprezentanti ai firmei care sponsorizeaza concursul si ai Inspectoratului Scolar Judetean Timis.

Vezi AICI toate filmele clipurile intrate in concurs.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Un liceu care s-a aflat pe locul 3 in randul preferintelor publicului, un liceu cu un clip in care protagonistii sunt muti si doar manipuleaza tehnologie, un clip care are o melodie identica cu a altuia, din aceeasi competitie, a castigat! Aceasta este realitatea! Sa ne imaginam 2 spoturi publicitare pentru produse Apple, respectiv Samsung, pe aceeasi melodie (fundal sonor)!Sa ne imaginam potentiali cumparatori orbi, fara vedere! Care ar fi alegerea lor? Da, Peda e smart!

  2. Nu puneti mare pret pe denumirea liceelor din Timisoara.Uitati ca sunt institutii de educatie si le tratati superficial. Au fost doar 9 clipuri in competitie, asa cum reiese din numaratoarea lor (fiind postate chiar de dumneavoastra).

  3. Colegiul Economic F.S.Nitti a fost cel mai votat clip! Au avut un clip original, cu elevi care vorbesc, nu doar cu elevi care , incepand cu clasa I, plimba tableta!!! Unde sunt elevii care invata sa scrie, sa vorbeasca, sa comunice, sa cante, sa recite, sa joace teatru si sa dezvolte relatii interpersonale? Nu la Peda, asta este sigur! Felicitari pentru dotare, dar pentru muzica aleasa nu pot sa va felicit decat daca felicit si Loga.Ati avut aceeasi muzica! !!!!

  4. Invidia asta..Macar daca ati fi tacut..dupa ce ca v-am umilit!

  5. mai oameni buni revenitiva va peda e cel mai bun liceu si mai lasati invidia in primu rand la peda elevi au facut videoul pe cand la moisil la facut tvr, in al doilea rand nu stiam ce muzica vor alege loga asa ca mai lasati invidia si inchidetiva gurile ca numa prostii vorbiti se vede ce liceu este cel mai bun ? ati inteles?? daca aveti ceva de zis mai bine taceti ca numa ciori scoateti pe gura