Noutati :

Liceul din Timis, care a suferit distrugeri la furtuna din 2017, isi schimba infatisarea cu aproape 1 milion de euro

11 martie, 2019 - 11:16 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMIS. A avut de suferit dupa furtuna violenta ce a maturat Timisul in toamna anului 2017, iar acum a sosit momentul sa-si schimbe infatisarea. Va fi complet reabilitat. Vorbim despre Liceul Teoretic din orasul Buzias.

Dupa ce in aprilie anul trecut a iscalit trei contracte prin programul de finantare de la bugetul national, PNDL (Programul National de Dezvoltare Locala), reprezentantii Primariei au lansat in 6 martie licitatia pentru proiectare si executie in vederea modernizarii liceului. Documentatia a fost urcata in Sistemul de Achizitii Publice.

Lucrarile cuprind atat modernizarea cladirii existente, cat si dotarea acesteia. Va fi schimbat acoperisul, vor fi modernizate toaletele, schimbate ferestrele si usile. Se vor face modernizari la sistemul de incalzire si la cel de iluminat si va fi inlocuit mobilierul scolar.

Valoarea estimata a proiectului este de 3.017.732 de lei fara TVA, iar firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 27 martie ora 15.00.

In evaluarile pentru desemnarea castigatorului licitatiei se va tine cont atat de cel mai bun raport calitate – pret, cat si de termenul de garantie acordat lucrarilor si de termenul de executie care sa nu depaseasca 16 luni.

Pe langa proiectul de modernizare a Liceului Teoretic, Orasul Buzias este beneficiarul a inca 2 proiecte cu finantare prin Programul Național de Dezvoltare Locala. Este vorba despre introducerea canalizării in Silagiu si reabilitarea scolii si a gradinitei din Silagiu, unde se vor executa lucrari de zugravit, schimbare a usilor, a ferestrelor, precum si a mobilierului. De asemenea, vor fi cumparate calculatoare si un aparat xerox.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...