Noutati :

Liceu cu aproape o jumatate de secol de existenta, renovat partial la Timisoara. Ce scoli vor mai fi modernizate pana va suna clopotelul?

29 august, 2016 - 10:03 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Mai sunt aproximativ doua saptamani pana la inceperea unui nou an scolar, iar lucrarile de modernizare din institutiile de invatamant din Timisoara au intrat in linie dreapta.

Corpul principal al Liceului Electrotimis, infiintat la inceputul anilor ’70, se afla printre cladirile care au avut parte de reabilitare in aceasta vara. Parterul, care cuprinde sali de clasa, laboratoare, cabinete, grupuri sanitare si holuri, a fost renovat in totalitate. Lucrarile vor fi finalizate si la cantina, cu hidroizolatie, renovata complet in interior, dar si ca dotare, iar apoi va urma o renovare completa a etajului al doilea al caminului. Toate acestea au fost descrise pe o retea de socializare de viceprimarul Timisoarei, Dan Diaconu, cel care a postat si cateva fotografii.


Liceul Eletrotimis nu este singurul in care s-a lucrat in aceasta vara. Primaria a mai alocat fonduri si pentru modernizarea altor scoli sau gradinite din oras:

Gradinita cu Program Normal 16 – renovare fatada, schimbarea geamurilor si a usii de acces, lucrari de reparatii interioare(300.000 lei).
Gradinita CFR– recompartimentari si reparatii interioare. In urma reorganizarii retelei scolare, Gradinita PP nr.21, aflata in chirie, a fuzionat cu activitatea Gradinitei CFR(107.208 lei).
Gradinita PP 19 – recompartimentari si reparatii interioare. In urma reorganizarii retelei scolare, Gradinita PP Posta, aflata in chirie, a fuzionat cu activitatea Gradinitei PP 19(120.000 lei).
Gradinita PP 33 -reparatii si igienizari in demisolul unitatii(33.130 lei).
Scoala Generala 19 – reparatii acoperis, jgheaburi si burlane, renovarea interioara a 10 sali de clasa care au fost complet renovate – parchet nou, instalatie electrica, instalatie de incalzire si calorifere, corpuri de iluminat, iar in perioada urmatoare se va achizitiona mobilierul(120.000 lei).
Colegiul Economic F.S. Nitti– reparatii acoperis, sali clasa si laboratorul alimentar(44.130 lei).
Colegiul Tehnic Energetic “Regele Ferdinand I”– renovare capitala si dotarea cantinei din incinta, repunerea in folosinta, aceasta fiind inchisa din 2013(250.000 de lei renovarea si dotari de 50.000 de lei).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dați bani la Biserica Studenților din Timișoara, nu mai renovați școlile laice.