Noutati :

Liceeni timiseni, prinsi iar cu fituici. Alti trei tineri au fost eliminati din examen, de la matematica, pentru ca au copiat

29 iunie, 2011 - 01:26 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMIS. Dupa o zi de liniste in ceea ce priveste evenimentele de la examenul de bacalaureat, liceenii timiseni si-au dat din nou in petec. Proba de matematica i-a determinat sa scoata fituicile cu formule. Dar n-au apucat sa rezolve subiectele: trei absolventi de liceu au fost prinsi copiind. Doi dintre tineri sunt din Sannicolau Mare si unul din Deta.

Dupe ce sase absolventi au fost prinsi ca au incercat sa-i fure pe supraveghetori la limba romana si eliminati din bacalaureat, alti trei tineri au fost prinsi astazi cu fituicile in banci. “Elevii, la fel ca si colegii lor, vor putea sustine bacalaureatul peste doua sesiuni, in toamna anului viitor”, a precizat Marin Popescu, inspectorul scolar general din Timis.

In ceea ce priveste desfasurarea examenului national, in Timis lucrurile au decurs normal. Totusi, pentru o eleva din Timisoara au fost desigilate subiectele de rezeva pentru ca de dimineata a trebuit sa o transporte pe mama ei la spital. Cum a intarziat la examinare, comisia din unitatea de invatamant a decis ca eleva sa sustina examenul cu subiectele de rezerva.

In total, dupa trei probe scrise la bacalaureat, in Timis au fost eliminati noua liceeni. Urmatoarea proba are loc vineri, 1 iulie, la proba la alegere a specializarii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Duminica asta la Catedrala ora 12,15 Ptr. a pROTESTA IMPOTRIVA InJURIILE ADUSE MAJESTATII