Noutati :

Liceele din Timis intra in competitie la Iulius Mall Timisoara. Ce trebuie sa faca elevii?

17 martie, 2015 - 04:24 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Miercuri, 18 martie 2015, de la ora 14.30, Iulius Mall Timisoara va gazdui un eveniment educational, organizat cu scopul prevenirii consumului de droguri in mediul scolar liceal. Proiectul urmareste promovarea alternativelor sanatoase de petrecere a timpului liber, prin implicarea elevilor de liceu in activitati extrascolare, precum concursuri de cultura generala, continte cu tematica prevenirii consumului de droguri, concursuri artistice si de creatie.

Printre activitatile care vor avea loc la Iulius Mall se numara o competitie de cultura generala, scenete si sesiuni de creatie plastica. De asemenea, elevii vor demonstra ca sunt talentati la probe diverse, precum interpretare vocala, dans, sport si altele.

Institutiile de invatamant care participa la proiect sunt: Colegiul National „C.D. Loga” Timisoara, Liceul Teoretic „W. Shakespeare” Timisoara, Colegiul Tehnic „I.C.I. Bratianu” Timisoara, Colegiul Tehnic „E. Ungureanu” Timisoara, Colegiul Tehnic „R. Ferdinand” Timisoara, Colegiul Tehnic „H. Coanda” Timisoara, Colegiul National Banatean Timisoara, Liceul Teoretic „G. Moisil” Timisoara, Liceul Tehnologic „Sf. Nicolae” Deta, Liceul Teoretic „D. Voniga” Giroc, Liceul Tehnologic Jimbolia, Liceul Teoretic Periam, Liceul Teoretic Buzias, si Palatul Copiilor Timisoara.

Proiectul este organizat la initiativa Inspectoratului scolar Judetean Timis, in parteneriat cu Centrul Regional Antidrog Timisoara, Consiliul Judetean al Elevilor Timis, Palatul Copiilor Timisoara si Iulius Mall.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...