Liberalii vor doua sensuri de mers pe strada Cluj si placute indicatoare catre Universitati pentru soferi

Liberalii  vin cu o serie de propuneri pentru fluidizarea traficului din oras si marcarea de trasee pentru ca soferii sa ajunga cat mai repede la universitatile din Timisoara. Senatorul Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, a discutat deja cu reprezentantii Primariei Timisoara, carora le-a propus ca incepand de la intrarea in oras sa fie montate placute care sa indrume soferii spre universitati. Ideea i-a venit lui Nicolae Robu dupa ce a vizitat Italia si a vazut acolo placute care indrumau soferii inspre autostrada. „La intrarea in oras era o placuta pe care scria autostrada. Acea placute trimitea soferul pana la un anumit punct, apoi era directionat spre traseul dorit. Asa ar trebui sa fie si la noi. La intrarea in oras sa fie montata o placuta pe care sa scrie Universitate, iar apoi alte placute sa indrepte soferul spre universitatea dorita”, a declarat Nicolae Robu.  Senatorul a discutat cu Culita Chis, directorul Serviciului Transporturi din Primaria Timisoara despre aceasta problema, acesta din urma promitandu-i ca va lua aceasta masura in circa o saptamana. Robu i-a propus lui Chis Culita si sa revina experimantal la doua sensuri de mers pe strazile Cluj si Aleea Sportivilor, insa reprezentantul Primariei a spus ca va analiza aceasta situatie. Un alt liberal, Ionel Patrichi, vicepresedinte al PNL Timis, a venit si el cu o serie de propuneri pentru fluidizarea traficului in oras. In conceptia lui Patrichi, scolile ar trebui sa isi inceapa programul mai devreme cu jumatate de ora si le recomanda soferilor sa foloseasca trasee alternative. „Singura scoala din oras care isi incepe cursurile la ora 7.30 este Lenau. La acea ora se circula perfect in oras. O decalare cu jumatate de ora a inceperii cursurilor ar reduce ambuteiajele din traficul rutier. De asemenea, Primaria Timisoara ar trebui sa gandeasca unele cai alternative de circulatie. De exemplu, pentru Dumbravita exista Drumul Boilor, un drum pietruit care daca ar fi reabilitat ar fi cea mai buna alternativa”, a declarat Ionel Patrichi. Liberalii mai spun, totodata, ca in Timisoara s-a abuzat de sensurile unice si le recomanda celor de la Primaria sa renunte macar la o parte din ele.

Liberalii  vin cu o serie de propuneri pentru fluidizarea traficului din oras si marcarea de trasee pentru ca soferii sa ajunga cat mai repede la universitatile din Timisoara.

Senatorul Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, a discutat deja cu reprezentantii Primariei Timisoara, carora le-a propus ca incepand de la intrarea in oras sa fie montate placute care sa indrume soferii spre universitati. Ideea i-a venit lui Nicolae Robu dupa ce a vizitat Italia si a vazut acolo placute care indrumau soferii inspre autostrada.

„La intrarea in oras era o placuta pe care scria autostrada. Acea placute trimitea soferul pana la un anumit punct, apoi era directionat spre traseul dorit. Asa ar trebui sa fie si la noi. La intrarea in oras sa fie montata o placuta pe care sa scrie Universitate, iar apoi alte placute sa indrepte soferul spre universitatea dorita”, a declarat Nicolae Robu.  Senatorul a discutat cu Culita Chis, directorul Serviciului Transporturi din Primaria Timisoara despre aceasta problema, acesta din urma promitandu-i ca va lua aceasta masura in circa o saptamana.

Robu i-a propus lui Chis Culita si sa revina experimantal la doua sensuri de mers pe strazile Cluj si Aleea Sportivilor, insa reprezentantul Primariei a spus ca va analiza aceasta situatie.

Un alt liberal, Ionel Patrichi, vicepresedinte al PNL Timis, a venit si el cu o serie de propuneri pentru fluidizarea traficului in oras. In conceptia lui Patrichi, scolile ar trebui sa isi inceapa programul mai devreme cu jumatate de ora si le recomanda soferilor sa foloseasca trasee alternative.

„Singura scoala din oras care isi incepe cursurile la ora 7.30 este Lenau. La acea ora se circula perfect in oras. O decalare cu jumatate de ora a inceperii cursurilor ar reduce ambuteiajele din traficul rutier. De asemenea, Primaria Timisoara ar trebui sa gandeasca unele cai alternative de circulatie. De exemplu, pentru Dumbravita exista Drumul Boilor, un drum pietruit care daca ar fi reabilitat ar fi cea mai buna alternativa”, a declarat Ionel Patrichi.

Liberalii mai spun, totodata, ca in Timisoara s-a abuzat de sensurile unice si le recomanda celor de la Primaria sa renunte macar la o parte din ele.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. E o prostie montarea placutelor propuse de catre Robu.
    Cine vine la universitati stie unde sa mearga. Chiar si cei care vin la inscriere au de la cunoscuti informatii dinainte despre pozitie.

  2. :)))))))))))))))))))