Noutati :

Liberalii si-au stabilit candidatii la Consiliul Local Timisoara si Consiliul Judetean Timis. Vezi cine nu mai candideaza!

3 februarie, 2012 - 04:46 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Liberalii din Timis au facut publice listele cu candidati la alegerile locale, pentru CLT si CJT. Este vorba, insa, doar de membrii PNL, nu si cei de la PSD si PC, partidele care fac parte din USL.

Potrivit listelor prezentate de Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, la Consiliul Local Timisoara vor candida, in ordine: Petru Ehegartner, Dan Aurel Diaconu, Dumitru Dinulescu, Radu Dimeca, Ciprian Jichici, Ciprian Bogdan si Vasile Ruset.

La Consiliul Judetean s-au inscris pe lista pentru candidatura, in ordine, urmatorii: Sorin Supuran, Marian Constantin Vasile, Liviu Borha, Liviu Cocean, Cosmin Costa, Adrian Pascuta si Gheorghe Bologa.

Lista liberalilor urmeaza sa fie completata cu membrii ai celorlaltor doua partide care formeaza USL: PSD si PC.

De remarcat ca unul dintre cei mai vocali consilieri judeteni din actualul mandat, Leontin De Maio nu si-a mai exprimat intentia de a mai candida pentru un nou mandat. La fel si Adriana Blaj, actual consilier local.

Adriana Blaj nu si-a mai anuntat nicio intentie de candidatura la nicio rubrica, iar Leontin De Maio nu a dorit sa mai candideze la nicio functie aleasa„, a explicat Nicolae Robu, presedintele PNL Timis.

Liderul PNL timis a mai spus, totodata, ca 43% din persoanele de pe listele prezentate au varste sub 35 de ani, iar motivul pentru care nu se regasesc femei pe lista e pentru ca ele nu si-au depus candidaturile pentru vreo functie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Unde sunt candidatii PSD? Nu au liste comune in Timis? Ne-au aruncat in fata 5 nume care ar putea fi in coada listei, sau cum?