Noutati :

Liberalii propun o reforma a taxelor si impozitelor in Primaria Timisoara. Sunt prea multe si trebuie comasate!

30 mai, 2011 - 03:51 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Ciprian Bogdan, consilier local al PNL Timis, propune o mai buna gestionare a investitiilor si veniturilor din Primaria Timisoara si nicidecum o crestere a taxelor si impozitelor. Mai mult, el crede ca timisorenii platesc prea multe taxe si ca acestea ar trebui comasate.

„Ceea ce ar trebui sa facem este sa facem o reforma a taxelor in Primaria Timisoara. Avem taxe de 10 milioane de lei vechi colectate pe an care presupun multa infrastructura. Aceste taxe trebuie comasate, sa restrangem numarul de taxe din acest oras”, a declarat Ciprian Bogdan.

Consilierul local crede ca bugetul municipiului ar trebui sa fie sporit printr-o mai buna gestionare a investitiilor si a veniturilor, mai ales ca Primaria Timisoara detine mai multe proprietati din care poate obtine venituri considerabile, prin inchiriere, si nu prin cresterea de taxe si impozite.

Ciprian Bogdan a mai spus ca liberalii nu sunt de acord ca taxele si impozitele pentru anul 2012 sa creasca pentru persoanele juridice cu 20%.

„Adrian Bodo, directorul Directiei Fiscale din Primaria Timisoara, ne-a dat asigurari ca persoanele juridice nu vor plati, de fapt, taxe si impozite pe cladiri majorate cu 20%, insa consilierii locali ai PNL Timis nu vor vota maine proiectul cu taxele si impozitele pana nu se vor asigura ca nu se majoreaza nimic nici macar pentru persoanele juridice”, a declarat Ciprian Bogdan.

PNL cere Primariei sa ia credit bancar pentru construirea de parcari

Liberalul Ciprian Bogdan a propus Primariei Timisoara si Administrarii Domeniului Public sa se adreseze bancilor sa ia credit pentru construirea de parcari in oras.

„Ar trebui sa garanteze cu parcarile care urmeaza sa se construiasca si sa le exploateze”, a declarat consilierul liberal.

Bogdan a mai subliniat ca de regula „investitorii doresc sa administreze si parcarile existente. Nu este cazul sa avem o noua firma care sa incaseze bani de la timisoreni pentru parcare”.



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...