Liberalii din Timis si-au desemnat candidatii. Vezi cine lipseste de pe lista!

TIMISOARA. Biroul Politic Teritorial al PNL Timis a desemnat candidatii la alegerile parlamentare din partea acestei formatiuni. Vezi cine va candida si cine ar fi vrut sa candideze, insa nu a fost validat de liberali.

Astfel, candidatii liberalilor sunt urmatorii:

Colegiul 1 Deputati – Timisoara – Horia Cristian
Colegiul 1 Senat Timisoara – Beni Adi Ordean
Colegiul 2 Senat Timisoara – Petru Ehegartner
Colegiul 5 Deputati – Sannicolau Mare – Cosmin Costa

Aceste propuneri urmeaza sa fie validate de Biroul Politic Central al partidului.

De remarcat ca doua nume importante din randul liberalilor lipsesc de pe aceasta lista. Este vorba despre Viorel Coifan, vechi membru PNL Timis, fost deputat, presedinte de consiliu judetean si consilier judetean. De asemenea, lipseste si numele fostului prefect de Timis, fost deputat si fost lider al PNL Timis, Ovidiu Draganescu.

Initial, cei doi isi anuntasera intentia sa candideze pentru cate un colegiu uninominal din Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. timisorean spune:

    Draganescu si Coifan, cei mai capabili oameni ai partidului pe Timis au fost lasati pe dinafara. Au iesit primii in sondajul de opinie dar au fost ignorati de partid!! Halal politica de partid!

  2. alin spune:

    cu siguranta v-a fi o campanie dura,in care pd-l v-a incerca cu toate puteriile sa mai ajunga la guvernare,dar noi nu ne vom lasa prostiti si vom vota USL!