Liber la biciclit de la Timisoara pana in Serbia pe cea mai lunga pista de biciclete din Romania. Se deschide punctul de trecere frontiera

TIMISOARA. Pentru prima data in acest an, iubitorii mersului pe bicicleta pot pedala de la Timisoara si pana in Serbia, pe cea mai lunga pista de biciclete din Romania.

Pista porneste de la iesire din Timisoara, la Podul Modos, si se termina la Zrenjanin, in Serbia. Politistii de frontiera vor fi si ei la datorie, pe traseul pistei, la granita dintre cele doua tari, pentru a controla docuemntele celor care vor merge in tara vecina.

”Weekend-urile din cele doua luni aprobate in care trecerea in tara vecina va fi posibila pe pista de pe malul Begai sunt urmatoarele: 30 – 31 martie si 27 – 28 aprilie, intre orele 8:00 și 20:00”, a transmis CJ Timis.

Trecerea frontierei se va face pe baza cartii de identitate.

Cei interesati sa petreaca sfarsitul de saptamana la Zrenjanin pot gasi oportunitati de cazare si locatii de luat masa pe pagina de internet www.visitzrenjanin.com.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sa pedalati dar gunoaiele sa le luati inapoi cu voi …in urma voastra raman numai gunoaie asta e dovada proastei cresteri

  2. Foarte bine.