Legatura demna de spectacol dintre Canalul Bega, painea si pietele din Timisoara

TIMISOARA. Orasul Timisoara incepe sa se transforme nu numai din punct de vedere al infrastructurii, ci si din punct de vedere artistic, in asteptarea momentului cand vom fi Capitala Culturala Europeana.

CITESTE SI: Alerta din computer care i-a intrerupt excursia unui tanar la Cenad. Ce au facut politistii de frontiera din Timis 

Asociatia care se ocupa de tot ce inseamna evenimente culturale in anul 2021, dar si in anii  premergatori acelui  moment istoric din viata orasului, a conturat un program de evenimente in urmatorii trei ani.

Ne gandim la spectacole pe apa, reunite sub tematica Bega. Apoi vom avea un ciclu de evenimente care abordeaza tema multiconfesionalismului, reunite sub tematica Heaven. Apoi vom avea elemente care vor promova tema gastronomiei sub un concept numit Paine, dar si un ciclu de evenimente in spatii deschise, in pietele din Timisoara, atat cele centrale, cat si cele din cartiere, reunite sub genericul Piata„, a dezvaluit Simona Neumann, directorul Aociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021.

Si, pentru ca fiecare dintre evenimente va fi o uriasa surpriza, reprezentantii asociatiei nu au vrut deocamdata sa ofere mai multe detalii, urmand ca acestea sa fie dezvaluite la momentul oportun.

CITESTE SI: Un circ cum nu s-a mai vazut la Timisoara. Este primul mare eveniment artistic lansat in viitoarea Capitala Culturala Europeana 

In dosarul de candidatura a Timisoarei pentru acest titlu, este prevazuta si o serie de evenimente sub denumirea „Mega Bega” in care vor fi amplasate mai multe scene pe Canalul Bega si unde se vor desfasura spectacole artistice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Numai sa nu transforme Bega din zona centrala in circ permanent, cu muzica la maxim si mici cu bere. Adica stilul Lae.

  2. ideile lor = KAKAT