Noutati :

Lavinia Sandru bate palma cu Dan Diaconescu! PIN fuzioneaza cu PP, potrivit unui protocol al celor doua partide

15 august, 2011 - 11:36 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Partidul Initiativa Nationala condus de Lavinia Sandru e pe cale sa fuzioneze cu Miscarea Politica „Partidul Poporului”. Cele doua grupari au semnat un protocol de colaborare.

PIN se uneste cu Dan Diaconescu. Cele doua partide ar urma sa formeze un singur partid, potrivit unui protocol semnat de Lavinia Sandru si de patronul OTV.

Cele doua grupari hotarasc sa actioneze impreuna pentru realizarea obiectivelor comune, politice, electorale sau de guvernare. Dupa finalizarea procedurilor legale de infiintare a partidului politic promovat de Miscarea politica „Partidul Poporului”, se va realiza comasarea acestora, conformunui protocol de comasare.

Formatiunea potitica, ce se va constitui prin comasare, va pdstra denumirea integrala a Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Programul politic si cel de actiune ale noului partid, statutul partidului, precum si alte date de identificare, vor fi stabilite conform Legii nr. 1412003 a partidelor politice, nu mai tarziu de 30.09.2011.

In cazul in care, pe data de 17 august 2011, Curtea de Apel va respinge sau amana cererea de inregistrare legala a partidului, depusa de citre Miscarea politica „Partidul Poporului”, cele doua miscari politice se vor contopi si vor actiona sub identitatea juridica a Partidului Initiativa Nationala, efectutand toate procedurile previzute de lege in acest sens.

In aceasta situatie, noul program politic si cel de actiune ale partidului, noul statut, noua conducere la nivel national, noua denumire integrala (in care va prima titulatura Partidului Poporului – Dan Diaconescu), precum si celelalte date de identificare vor fi stabilite in cadrul Congresului Partidului Initiativa Nationala, care va fi convocat si va avea loc pina la data de 30.09.2011, se arata in protocul dintre cele doua partide.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...