Laurentiu Danciu, primul si in topul CSM Timisoara

TIMISOARA. La cateva zile dupa ce Directia Judeteana de Sport si Tineret Timis a prezentat clasamentele cu cei mai buni sportivi ai judetului, conform rezultatelor obtinute in 2022 si Clubul Sportiv Municipal (CSM a nu se confunda cu clubul autoritatilor SCM) a facut public ierarhia interna.

Astfel, pentru a patra oara sportivul judetului, Laurentiu Danciu este si cel mai bun sportiv de la CSM. Au contribuit la aceasta clasare titlul de la Europeanul de tineret, locul 4 de la Mondial U23, dar si cele doua medalii de argint si una de bronz de la nationale. Canotorul lui CSM este pregatit de Zlatomir Balojin un nume cu gretate in acest sport, nu numai in vest si in intreaga tara.

Exact ca in topul DJST pe locul secund a venit luptatoarea Larisa Nitu, cu argint la Europeanul de seniori, iar posiumul a fost completat de canotoarea Andreea Iorgovan, aur la Europenele de tineret.

Top 10 a fost completat de 4. Tinel Muresan (canotaj), 5. Cristina Sirbu (badminton), 6. Alexandru Mocan (badminton), 7. Tabita Teusan (atletism), 8. Patrick Gordan (lupte greco-romane), 9. Tamara Bognari (canotaj), 10. Anca Todoni (tenis).

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...