Opinia Timisoarei

Laura Codruta Kovesi, procurorul general al Romaniei, acuzata de plagiat in lucrarea de doctorat obtinuta la Universitatea de Vest din Timisoara

Procurorul general al Romaniei a intrat in atentia Grupului de Investigatii Politice, care o acuza de plagiat. Mugur Ciuvica si Militia Spirituala sustin ca teza de doctorat a Codrutei Kovesi are zeci de pasaje plagiate din alte lucrari.

Ea si-a sustinut teza de doctorat la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative a Universitatii de Vest din Timisoara. Lucrarea a avut titlul „Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal”.

Citeste mai mult!

___

UPDATE: Laura Codruta Kovesi respinge acuzatiile de plagiat si cere CSM sa-i apere reputatia.

“Procurorul general Laura Codruţa Kovesi aduce la cunostinta opiniei publice urmatoarele: Teza de doctorat “Combaterea crimei organizate prin dispoziţii de drept penal” face trimitere la toti autorii si lucrarile citate, iar caracterul de noutate si valoarea stiintifica a lucrarii au fost constatate de catre comisia de doctorat din cadrul Universitatii de Vest din Timişoara. Conform metodologiei, lucrarea a fost postată pe site-ul institutiei organizatoare, iar sustinerea lucrarii a fost publica”, se arata intr-un comunicat de presa remis, vineri, Mediafax.

Exit mobile version