Noutati :

Laura Codruta Kovesi, procurorul general al Romaniei, acuzata de plagiat in lucrarea de doctorat obtinuta la Universitatea de Vest din Timisoara

18 mai, 2012 - 04:13 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Procurorul general al Romaniei a intrat in atentia Grupului de Investigatii Politice, care o acuza de plagiat. Mugur Ciuvica si Militia Spirituala sustin ca teza de doctorat a Codrutei Kovesi are zeci de pasaje plagiate din alte lucrari.

Ea si-a sustinut teza de doctorat la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative a Universitatii de Vest din Timisoara. Lucrarea a avut titlul „Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal”.

Citeste mai mult!

___

UPDATE: Laura Codruta Kovesi respinge acuzatiile de plagiat si cere CSM sa-i apere reputatia.

“Procurorul general Laura Codruţa Kovesi aduce la cunostinta opiniei publice urmatoarele: Teza de doctorat “Combaterea crimei organizate prin dispoziţii de drept penal” face trimitere la toti autorii si lucrarile citate, iar caracterul de noutate si valoarea stiintifica a lucrarii au fost constatate de catre comisia de doctorat din cadrul Universitatii de Vest din Timişoara. Conform metodologiei, lucrarea a fost postată pe site-ul institutiei organizatoare, iar sustinerea lucrarii a fost publica”, se arata intr-un comunicat de presa remis, vineri, Mediafax.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Am mai spus intr-un comentariu al meu la un articol legat de mang, cand un alt cititor spunea ca trebuie sa fie atent analizate lucrarile stiintifice ale distinsilor cu titluri, am mai spus deci ca nu are cine sa verifice lucrarile acestea fiindca isi dau titluri intre ei. Oamenii cu adevarat valorosi ai Romaniei nu sunt implicati in politica sau au emigrat deja. Privilegiatii actualului sistem politic sunt … departe de valoare … ca sa ma exprim elegant. Insa au PUTEREA fiindca fac parte din niste haite foarte … FOARTE … bine organizate. Cam ca alea din prima fraza a tezei de doctorat a distinsei de mai sus. Noi, plebea, nu avem nici o sansa in fata acestui sistem. Noi suntem unitati statistice sau de recensamant. Asta ca sa nu dea eroare foarte mare la alegeri, adica sa zica de exemplu ca au fost la urne 70 de milioane de romani. Deci au grija sa pastreze aparentele in limite „rezonabile”. Revenind, faptul ca domnita de mai sus ar putea sa fi plagiat este nesemnificativ la scara nationala, fiindca este greu sa gasesti unul care sa fie docil si supus haitei si sa aibe si competente reale. Deci … defilam cu ce avem …