Noutati :

Largirea la 4 benzi a drumului Timisoara – Mosnita, intr-o noua etapa. Momentul in care s-ar putea deschide santierul

15 iulie, 2019 - 11:36 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Una dintre cele mai asteptate lucrari a intrat in linie dreapta. S-a lansat licitatia pentru largirea la patru benzi a drumului judetean Timisoara – Mosnita Noua. Anuntul a fost publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, SICAP.

CITESTE SI: Inca un pas pentru modernizarea unei artere din Timisoara. Va avea linii si statii de tramvai noi, 4 benzi auto, trotuare si piste de biciclete

Lucrarea are o valoare estimata de 30.000.000 lei, fara TVA, fondurile necesare fiind asigurate din bugetul Consiliului Judetean, cat si prin Programul National de Dezvoltare Locala – PNDL.

Suntem in linie dreapta cu aceasta investitie. Licitatia este direct pentru executia lucrarii, intrucât am realizat deja proiectul tehnic. Ca estimare, in cazul in care nu vom avea parte de contestatii, se va putea lucra chiar din aceasta toamna. Investitia a intârziat mult, pierduta prin contestatii aberante, dar acum suntem la un singur pas important inainte de a vedea utilajele pe santier”, spune presedintele Consiliului Judetean, Calin Dobra.

Vor fi realizate sensuri giratorii, trotuare, piste de biciclete si iluminat public pe intreg traseul. in plus, vor fi plantati peste 1000 de arbori si se vor amenaja accese catre strazile laterale si rigole de scurgere a apelor pe ambele parti ale drumului. De asemenea, lucrarea prevede atât alveole pentru stationarea autovehiculelor, cât si statii pentru transportul in comun.

Drumul va fi modernizat si largit pe o lungime de 4.1 km. Conform documentatiei, termenul de executie maxim acceptat este de noua luni. Data limita pentru depunerea ofertelor este 12 august.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dacă se va construi va arăta ca cel dintre Giroc și Timișoara, adică un drum de țară mai larg cu tranșee de peste un metru adâncime unde își vor găsi sfârșitul mulți oameni, fără bandă de refugiu pentru părăsirea drumului la stânga sau la dreapta și fără bandă de urgență, într-un cuvânt o lucrare psd-istă tip Malac în Dumbrăvița sau Toma în Giroc, oameni fără nici o viziune pentru viitorul copiilor lor și ai noștri. Cât de blestemat a fost acest oraș și județ să fie condus în ultimii 30 de ani doar de nulități ?????