Noutati :

Lansarea proiectului „Cresterea competitivitatii companiei Nicvarim S.R.L. prin dotarea cu echipamente tehnologice”

5 august, 2017 - 10:36 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

 

COMUNICAT DE PRESA

August 2017

NICVARIM S.R.L., cu sediul în comuna Masloc, nr. 114, camera 2, conform CF 400120, județul Timiș, derulează începând cu data de 10.07.2017 proiectul “Cresterea competitivității companiei Nicvarim S.R.L. prin dotarea cu echipamente tehnologice“ (cod SMIS 102150), co-finanţat prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020, Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza Contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.

Valoarea totală a Contractului de finanțare este de 817.701,33 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 80% din valoarea totală eligibilă aprobată, respectiv de 538.623,88 lei.
Proiectul se implementează în localitatea Timișoara, str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 29, pe o durată de 15 luni de la semnarea Contractului de finanțare.

Obiectivul proiectului constă în cresterea competitivității microîntreprinderii prin dotarea parcului auto propriu cu echipamente specializate care vor diversifica gama de servicii prestate în domeniul lucrărilor de construcții. Prin intermediul finanțării nerambursabile, Nicvarim S.R.L. își va achiziționa un buldoexcavator performant, un miniîncărcător și un miniexcavator pe șenile. De asemenea, se vor crea 5 noi locuri de muncă, rezultând un număr mediu de 9 locuri de muncă.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană de contact: Iova Sebastian

Funcţie: Manager de proiect
Tel.: 0732 760 520, e-mail : [email protected]

www.inforegio.ro
www.adrvest.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

S.C. NICVARIM S.R.L.

Inițativă locală. Dezvoltare regională.
www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Tag-uri:

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...