Noutati :

Lansare proiect – StartUPT – Innotech Student. Finantari nerambursabile pentru studenti antreprenori prin programul StartUPT!

1 februarie, 2022 - 03:02 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Specialistii Universitatii Politehnica Timisoara, in colaborare cu fonduri-structurale.ro, vor pregati peste 300 de studenti care au spirit antreprenorial si vor sa isi deschida o afacere. Cele mai bune planuri de business vor primi o finantare intre 40.000 si 60.000 de euro.

Lansarea proiectului va avea loc miercuri 2 Februarie 2022, ora 14:00. Evenimentul va avea loc ONLINE, pe platforma Zoom iar participarea este GRATUITA. Inscrierile se fac completand formularul disponibil AICI.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe paginile de Faceebok ale Centrului Multimedia UPT si Universitatii Politehnica Timisoara.

Formare in antreprenoriat! Participi la curs impreuna cu formatorii specialisti si iti structurezi ideea intr-un plan de afacere!

StartUPT este un program de antreprenoriat care se adreseaza studentilor de la orice universitate din Regiunea Vest a Romaniei (minim anul II de licenta), care au domiciliul/resedinta intr-una dintre regiunile mai putin dezvoltate ale Romaniei (Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia, Vest, Centru, Nord-Est, Nord-Vest, Sud-Est) si care doresc sa infiinteze un start-up intr-unul dintre sectoarelor economice cu potential competitiv din aceste regiuni.

„Te vom sprijini sa iti dezvolti spiritul de antreprenor prin activitati de intreprindere simulata, servicii personalizate de mentorat in antreprenoriat si inovatie digitala, urmand cursuri de antreprenoriat certificate ANC. Vei participa, inclusiv, la doua scoli de Afaceri!”

Te inscrii la concursul de planuri de afaceri si gasesti finantare pentru ideea ta!

Primele 26 cele mai bune planuri de business vor primi finantari nerambursabile de pana la 60.000 de euro pentru dezvoltarea afacerii.

Esti eligibil si determinat sa intri in cursa pentru finantarea de 40.000-60.000 de euro? Perfect, te asteptam sa te inscrii pe https://www.cm.upt.ro/start-upt/ pentru a participa la prima etapa a programului, si anume cursurile de Competente Antreprenoriale organizate in perioada imediat urmatoare. Ce mai astepti? Vino in StartUPT! Fii fara grija! Noi vom fi alaturi de tine si te vom sprijini in toata aceasta perioada.”

Infiintezi afacerea si pornesti la drum ca antreprenor StartUPT!

Participa miercuri, 2 februarie – online, pentru a afla toate detaliile de participare si desfasurare ale programului StartUPT!

**Consulta metodologia proiectului publicata pe https://www.cm.upt.ro/start-upt/ pentru a afla criteriile complete de eligibilitate.

„StartUPT” (POCU/829/6/13/140550) este un proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capital Uman (POCU) in cadrul liniei de finantare „Innotech Student”. Proiectul este implementat de Universitatea Politehnica Timisoara in calitate de Beneficiar, impreuna cu fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG SRL) in calitate de partener, in perioada decembrie 2021 – decembrie 2023.

Pentru informatii contact prof.dr.ing. Radu Vasiu [email protected] si https://www.cm.upt.ro/start-upt/

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...