Noutati :

Labirintul anticoruptiei la Timisoara! Cum dezvalui spagile?

10 septembrie, 2015 - 08:30 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Eveniment unic la Timisoara in 10 septembrie, organizat de Directia Generala Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Timis si Asociatia Pro Democratia.

Parte a proiectului international ‘Plateste Zero pentru ce ti se cuvine’, actiunea isi propune sa informeze cetatenii cu privire la riscurile implicarii in fapte de coruptie, folosind o metoda informala si inedita – Labirintul.

Astfel, intre orele 10.00 si 15.00, timisorenii sunt asteptati in incinta Iulius Mall, unde va fi amplasata o constructie modulara de tip labirint care va oferi acestora posibilitatea sa-si consolideze cunostintele despre infractiunile de coruptie si sa descopere instrumentele aflate la indemana tuturor pentru a sesiza aceste fapte.

Vizitatorilor le va fi inmanat un chestionar la care vor trebui sa raspunda identificand varianta corecta in Labirint. Cei mai constiinciosi cetateni vor primi materiale informative si promotionale. Proiectul ‘Plateste zero pentru ce ti se
cuvine’ se afla la a doua editie, iar anul acesta se va deplasa in 8 localitati de pe raza intregii tari si se extinde la nivel international in Republica Moldova, in cadrul parteneriatului institutional cu Centrul National Anticoruptie.

Cu acest prilej, Serviciul Judetean Anticoruptie Timiş, al carui sediu se afla in Timisoara B-dul Take Ionescu nr. 44-46, incurajeaza inca o data cetatenii sa ia atitudine impotriva faptelor de coruptie si sa sesizeze savarsirea acestor infractiuni ori de cate ori este nevoie, la linia Telverde anticoruptie 0800.806.806, ce poate fi apelata gratuit din orice linie de telefonie mobila sau fixa, sau la adresa de e-mail [email protected] sau direct la sediul institutiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...