Noutati :

La unele materii nu se vor mai pune note in catalog! E propunerea ministrului Educatiei. Profesorii nu sunt de acord

29 martie, 2013 - 09:39 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
2

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, joi, ca a discutat cu profesori si specialisti din minister despre posibilitatea ca la anumite materii sa nu se mai dea note, pornind de la premisa ca „elevul trebuie sa vina la scoala de placere”.

Am inceput sa discut cu profesorii si in minister despre posibilitatea ca la anumite materii sa nu se dea note. Elevul trebuie sa vina la scoala de placere„, a spus Pricopie, la un eveniment de analiza a violentei in scoli.

Ministrul Educatiei a adaugat, pe aceeasi tema, ca unele cadre didactice nu agreeaza ideea de a nu se mai da note la unele materii de studiu.

Unii profesori nu sunt de acord cu acest lucru, considera ca este un instrument de impunere a autoritatii. Vom mai analiza„, a mai spus Remus Pricopie.

Ministrul nu a precizat la care dintre materii ar urma sa nu se mai dea note, in cazul in care propunerea discutata va ajunge sa fie aplicata in scoli.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Astia de la educatie au luat-o razna de tot de ceva vreme. Pe baza rationamentelor lu’ astia, si sexul este o placere … deci, sa facem sex la scoala ca sa vina copiii cu placere. Cum dreaq de se aduna toti tampitii la functiile de decizie in tara asta? Astia fac o scoala spciala de tampiti? Sau ei sunt tampiti fara motiv?

  2. PROBABIL E VB de materii precum-muzica,desen,educatie fizica,lucru manual,religie,materii care nu sunt necesare in pregatirea generala de baza a unui elev decat daca acesta frecventeaza o scoala de profil.Si din pacate exista profesori ce predau aceste materii cu pretentii exagerate,ca si cum ar preda la scoli de profil,cand ei de fapt predau in scoli generale,ceea ce duce la scaderea performantelor si timpul alocat pt materiile care sunt de baza si obligatorii pt admiterea la un liceu cu profil real/uman.Sunt de acord cu propunerea asta in sensul ca astfel programa care este f.incarcata, va fi mai lejera,nu vor mai fi elevi ”terorizati” de ora de sport/muzica etc.Cine vrea performanta in muzica,sport,desen,arte plastice,religie etc artrebui sa-si inscrie din start copilul la o scoala de profil,sau daca n-are una destul de aproape,sa trimita copilul sa faca cursuri in particular sau la un club de profil.