La un pas de dezastru! Un Airbus A380 a aterizat de urgenta la Singapore

Aeronava apartinea companiei aeriene australiene Qantas si a aterizat de urgenta in Singapore, dupa o avarie la unul dintre motoare. Pilotii au descoperit ca au probleme imediat dupa decolare, deasupra Indoneziei. Martorii au declarat ca au vazut o explozie, iar la sol au fost gasite bucati metalice, care pareau sa provina fie de la un reactor, fie de la fuselaj. In confuzia creata, s-a anuntat initial ca avionul gigant, cu 470 de oameni la bord, s-ar fi prabusit. Totusi pilotii au reusit sa aduca Airbusul in siguranta la sol si nimeni n-a fost ranit. Dupa aterizarea in Singapore, sase masini de pompieri au inconjurat aeronva, de sub care, spun jurnalistii, iesea fum.

Aeronava apartinea companiei aeriene australiene Qantas si a aterizat de urgenta in Singapore, dupa o avarie la unul dintre motoare.

Pilotii au descoperit ca au probleme imediat dupa decolare, deasupra Indoneziei.

Martorii au declarat ca au vazut o explozie, iar la sol au fost gasite bucati metalice, care pareau sa provina fie de la un reactor, fie de la fuselaj.

In confuzia creata, s-a anuntat initial ca avionul gigant, cu 470 de oameni la bord, s-ar fi prabusit.

Totusi pilotii au reusit sa aduca Airbusul in siguranta la sol si nimeni n-a fost ranit. Dupa aterizarea in Singapore, sase masini de pompieri au inconjurat aeronva, de sub care, spun jurnalistii, iesea fum.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.