Noutati :

La Timisoara se ‘poarta galben’. RETIM aduce 7.000 de pubele noi la Asociatiile de Proprietari

4 aprilie, 2017 - 03:51 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. RETIM vine in sprijinul timisorenilor si a lansat incepand de luni, 3 aprilie, cea mai ampla actiune de imbunatatire a procesului de colectare selectiva a deseurilor reciclabile.

RETIM va distribui in urmatoarele luni aproximativ 7000 de pubele galbene noi la blocuri, acestea fiind folosite exclusiv pentru colectarea reciclabilelor. Prin aceasta actiune, pubelele negre, inscriptionate si destinate deseurilor reciclabile vor fi inlocuite cu pubele galbene noi.

De asemenea, vor fi retrase pubele negre pentru deseuri reziduale intr-un numar aproximativ egal pubelelor inlocuite.

Desi volumul total de deseuri generate nu se modifica, prin suplimentarea pubelelor galbene si diminuarea numarului de pubele negre ne dorim sa determinam generatorii sa colecteze selectiv, iar deseurile reciclabile sa ajunga acolo unde le este locul, in pubela galbena, nu in cea neagra.

Distribuirea va incepe cu zona Take Ionescu. Pe tot parcursul actiunii, fiecare administrator de asociatie va fi contactat de reprezentantii RETIM pentru a facilita aceste suplimentari sau inlocuiri.

Programul de distribuire va fi anuntat in fiecare zi de vineri, pentru saptamana urmatoare, in mass-media locala si pe site-ul www.retim.ro.

Este necesar ca timisorenii sa se implice activ, sa constientizeze importanta colectarii selective a deseurilor si responsabilitatea pe care o au, alaturi de noi, in eficientizarea acestui proces.

Doar printr-un efort comun putem preveni sanctiunile prevazute pentru nerespectarea obligatiilor de colectare a deseurilor si putem avea un oras curat.

Suntem la dispozitia timisorenilor cu orice informatie privind aceasta actiune la numarul de telefon 0256.224.809 – Birou Contractare – Relatii cu clientii, zilnic intre orele 8.00 – 15.30 sau permanent pe www.retim.ro/utile/sesizari.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. La mine la bloc vine masina si baga continutul pubelei ECO peste celalate gunoaie. De ce sa primesc eu sanctiuni cand ei colecteaza ce punem la pubele ECO in acceasi masina?