Noutati :

La initiativa CJAS s-au deschis 22 de centre de permanenta pentru cei care au nevoie de asistenta medicala de urgenta in Timis

16 februarie, 2012 - 04:28 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
0

TIMIS. Intre 5 si 7 medici ii asteapta pe timisorenii care au probleme de sanatate la cele 22 de centre medicale de permanenta deschise in judetul nostru. Centrele au fost deschise la initiativa CJAS Timis.

In aceste centre, garda este asigurata intre orele 15:00 – 8:00, respectiv 20:00 – 08:00, iar in zilele de sambata, duminica si in sarbatorile legale, garda este asigurata 24 de ore, respectiv de la 8 dimineata pana la ora 8 dimineata a zilei urmatoare. Medicii sunt obligati prin lege sa asigure asistenta medicala fiecarui pacient.

Potrivit Casei de Ajutor de Sanatate Timis, in judet functioneaza in prezent 22 de centre de permanenta, in Ciacova, Dudestii Vechi, Gataia, Recas, Liebling, Nitchidorf, Teremia Mare, Masloc, Cheveresu Mare, Comlosul Mare, Buzias, Mosnita Noua, Parta, Remetea Mare, Gottlob, Sanandrei, Lugoj, iar in Timisoara, in zonele Eugeniu de Savoya, Str. Orsova, str. I. Plavosin, Str. Carabusului si in zona Intrarea Topologului. In curs de infiintare este un alt centru de permanenta in Chisoda.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...