La furat de motorina din camioane cu… BMW-ul

Au scapat de inchisoare, insa nu s-au lecuit. Este vorba de trei tineri timisoreni specializati in furturi de combustibil prinsi de politisti cu canistrele in portbagaj. Cei trei filau potentiala prada, de obicei camioane, si, cand soferul tragea pe dreapta pentru un somn bun, actionau. Deschideau busonul de la rezervor si cu un furtun goleau rapid tancul in sticle si canistre, pe care, mai apoi, le carau cu un autoturism. Cei trei tineri, cu varste intre 28 si 23 de ani, fara ocupatie, ar fi continuat mult si bine daca nu ar fi fost opriti in trafic de un echipaj de la Sectia 3. Politistilor li s-a parut suspecta goana masinii, un BMW, la ora 3  dimineata pe strada Matasari. I-au recunoscut imediat, pentru ca erau recidivisti, si le-au cerut sa deschida portbagajul. Inauntru? Cateva canistre pline ochi cu motorina, in jur de 175 de litri. Cand i-au luat la intrebari, tinerii au recunoscut ca luasera combustibiulul din rezervorul unui camion parcat pe marginea drumului langa Satchinez dew un sofer obosit care adormise in cabina. Oamenii legii au recuperat in totalitate motorina si i-au poftit in miez de noapte pe cei trei la o discutie la sectie. Acum, recidivisti risca sa stea intre 3 si 15 ani dupa gratii pentru furt calificat.

Au scapat de inchisoare, insa nu s-au lecuit. Este vorba de trei tineri timisoreni specializati in furturi de combustibil prinsi de politisti cu canistrele in portbagaj.

Cei trei filau potentiala prada, de obicei camioane, si, cand soferul tragea pe dreapta pentru un somn bun, actionau. Deschideau busonul de la rezervor si cu un furtun goleau rapid tancul in sticle si canistre, pe care, mai apoi, le carau cu un autoturism. Cei trei tineri, cu varste intre 28 si 23 de ani, fara ocupatie, ar fi continuat mult si bine daca nu ar fi fost opriti in trafic de un echipaj de la Sectia 3. Politistilor li s-a parut suspecta goana masinii, un BMW, la ora 3  dimineata pe strada Matasari. I-au recunoscut imediat, pentru ca erau recidivisti, si le-au cerut sa deschida portbagajul. Inauntru? Cateva canistre pline ochi cu motorina, in jur de 175 de litri. Cand i-au luat la intrebari, tinerii au recunoscut ca luasera combustibiulul din rezervorul unui camion parcat pe marginea drumului langa Satchinez dew un sofer obosit care adormise in cabina. Oamenii legii au recuperat in totalitate motorina si i-au poftit in miez de noapte pe cei trei la o discutie la sectie. Acum, recidivisti risca sa stea intre 3 si 15 ani dupa gratii pentru furt calificat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...