Noutati :

La furat de… lebede de la Gradina Zoologica din Timisoara

12 iunie, 2012 - 08:38 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMISOARA. Trei tineri au crezut ca dau lovitura daca fura o lebada de la Gradina Zoologica de la Padurea Verde din Timisoara. N-au reusit insa, caci au fost prinsi la timp de jandarmii care patrulau prin zona.

Cei 3 timisoreni incercau sa ascunda pasarea de privirile oamenilor legii. Speriati ca vor fi luati la intrebari, au cautat sa sara gardul pentru a se ascunde in padurea din apropiere. Doi dintre ai au si reusit sa-l sara, iar cel de-al treilea a fost dat in vileag chiar de lebada curioasa, care si-a scos capul de sub tricoul acestuia, incercand sa scape.

„Speriata de toata povestea din jurul ei, lebada si-a aratat in toata splendoarea ei prezenta in bratele celui care o sustrasese din Gradina zoologica, fiind la final <corpul delict> pentru care Nicusor P., Alexandru P. si Sorin P. s-au ales cu actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat”, au declarat reprezentantii Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara.

Baietii aveau de gand sa vanda pasarea, care valoreaza 800 de lei. Lebada s-a intors insa la Zoo, iar dosarele celor 3 au ajuns la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. cretini..oras plin de tot felul de specimene …