La 72 de ani, Adriana Iliescu debordeaza de sanatate: „As putea ramane iar insarcinata”

Intr-un interviu acordat jurnalistilor britanici de la Barcroft Media, Adriana Iliescu (72 de ani), femeia care in 2005 a devenit cea mai varstnica mama din lume, a declarat ca ar vrea sa ramana din nou gravida. “Cei de la publicatia din Anglia m-au intrebat ce parere am despre o englezoaica de 70 de ani care incearca sa aiba un copil. Eu le-am spus ca este medical posibil. si eu sunt inca sanatoasa si, cu ajutorul medicilor, daca mi-as propune, sunt convinsa ca as mai putea ramâne iar insarcinata, chiar daca nu cred ca as putea duce sarcina la capat. Oricum, nu planuiesc sa mai fac inca un copil. Fetita mea, Eliza, are aproape sase ani si este viata mea!”, ne-a declarat Adriana Iliescu. Crede ca e inca mama-record Mai mult, femeia este convinsa ca recordul ei de cea mai varstnica mama n-a fost doborat. “Celelalte femei n-au putut face o dovada clara ca ele chiar au nascut acei copii.  In schimb, sarcina mea a fost urmarita pe tot parcursul ei de o intreaga echipa medicala”, a adaugat Iliescu. SURSA: www.libertatea.ro

Intr-un interviu acordat jurnalistilor britanici de la Barcroft Media, Adriana Iliescu (72 de ani), femeia care in 2005 a devenit cea mai varstnica mama din lume, a declarat ca ar vrea sa ramana din nou gravida.

“Cei de la publicatia din Anglia m-au intrebat ce parere am despre o englezoaica de 70 de ani care incearca sa aiba un copil. Eu le-am spus ca este medical posibil. si eu sunt inca sanatoasa si, cu ajutorul medicilor, daca mi-as propune, sunt convinsa ca as mai putea ramâne iar insarcinata, chiar daca nu cred ca as putea duce sarcina la capat. Oricum, nu planuiesc sa mai fac inca un copil. Fetita mea, Eliza, are aproape sase ani si este viata mea!”, ne-a declarat Adriana Iliescu.

Crede ca e inca mama-record

Mai mult, femeia este convinsa ca recordul ei de cea mai varstnica mama n-a fost doborat. “Celelalte femei n-au putut face o dovada clara ca ele chiar au nascut acei copii.  In schimb, sarcina mea a fost urmarita pe tot parcursul ei de o intreaga echipa medicala”, a adaugat Iliescu.

SURSA: www.libertatea.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.