Opinia Timisoarei

L-au ars! Cati bani trebuie sa scoata din buzunar pentru amenda un timisorean care si-a modificat apartamentul dintr-o cladire istorica

TIMISOARA. Un timisorean s-a ales cu o amenda zdravana de la Politia Locala, dupa ce, cel mai probabil, a fost parat de vecini ca face modificari in apartament fara sa detina autorizatiile necesare. Mai mult, cladirea in care locuieste este monument istoric, sustin reprezentantii Politiei Locale.

Barbatul locuieste pe strada Motilor nr. 3 din cartierul Iosefin. Potrivit oamenilor legii, timisoreanul efectua lucrari in cladire fara sa aiba aviz de la Ministerul Culturii.

Fapta respectiva constituie contraventie prevazuta de art. 55 din Legea nr. 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice, cel in cauza fiind sanctionat cu amenda in valoare de 8.500 de lei„, spun reprezentantii Politiei Locale.

Controalele nu se opresc aici. Viceprimarul Traian Stoia anunta, la finele saptamanii trecute, ca toti cei care fac modificari in locuinte fara autorizatii vor fi amendati.

Exit mobile version