Opinia Timisoarei

Judetul Timis a a adoptat Declaratia de Reunire cu Republica Moldova

TIMISOARA. Consilierii judeteni din Timis au adoptat, in unanimitate, indiferent de culoarea lor politica, Declaratia de Reunire cu Republice Moldova. Este vorba despre un vot simbolic, iar documentul a fost initiat de Partidul Miscarea Populara.

CITESTE SI: A fost dezvaluit proiectul pentru primul Complex Sportiv de cartier la Timisoara. Cum va arata si cand va fi gata

Vicepresedintele CJ Timis, Roxana Iliescu (PMP), a inaintat colegilor sai, consilierii judeteni din Timis, Declaratia de Reunire.

”Declarația de Reunire, adoptată in unanimitate și in Consiliul Judetean Timis. Le mulțumesc frumos tuturor colegilor mei care, indiferent de coloratura politica, la inițiativa PMP, și-au exprimat astăzi solidaritatea deplina fata de Raioanele și toate Consiliile Locale din Republica Moldova care au adoptat declarațiile de reîntregire a neamului românesc”, a spus Roxana Iliescu.

CITESTE SI: ‘Am avut 30 de spargeri intr-o luna’. Comuna de langa Timisoara care isi extinde sistemul de supraveghere video de pe strazi 

Primul care a semnat Declaratia a fost liderul CJ timis, Calin Dobra (PSD). Apoi si ceilalti consilieri judeteni prezenti la sedinta de marti si-au pus semnatura pe document.

CITESTE SI: Sobolani cat pisicile, langa Primaria Timisoara. Video 

Mai multe judete din Romania, dar si din Republica Moldova au adoptat, simbolic, aceasta Declaratie. In judetul Timis, municipiul Lugoj a adoptat Declaratia de Reunire cu Republica Moldova.

Exit mobile version