Noutati :

Jucatorii si personalul lui Poli cheltuie anual peste 4 milioane de euro! In 2011 clubul va fi pe minus

14 ianuarie, 2011 - 04:00 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SPORT
0

Nici anul 2011 nu se anunta unul bun din punct de vedere financiar pentru Poli Timisoara. Ca si in anii trecuti, Poli va cheltui mai multi bani decat va incasa. Clubul de fotbal a publicat astazi pe site-ul oficial planul de venituri si cheltuieli pentru anul 2011. Din acest plan reiese ca in 2011 participarea la competiii, plata salariilor catre jucatori, dar si participarile in cantonamente vor costa clubul alb – violet peste 14 milioane de euro, adica 61 milioane de lei.

Cele mai mari cheltuieli ale clubului patronat de Marian Iancu sunt cu personalul clubului. Angajatii de la Poli, atat jucatorii, cat si stafful tehnic, administrativ si femeile de serviciu, toaca anual aproape 4 milioane de euro: 3,725 – prima echipa, 253.000 euro – echipa a doua. Consililiul Director si cel de Administratie consuma anual 700.000 de euro. In ceea ce priveste sumele care ar trebui sa intre in conturile clubului, Poli se asteapta la aproape 8 milioane de euro, bani care nu-i vor ajunge conducerii adminstrative decat sa acopere jumatate din suma cheltuita. In aceste conditii, in 2011 clubul va fi, conform primelor estimari, pe minus, urmand a se inregistra un deficit de 6,6 milioane de euro.

„Deficitul de 6,676,540 EUR va fi acoperit din activitati curente si participari la capitalul social din partea actionarilor (se estimeaza o participare de aprox. 4.000.000 EUR din partea BKP Management ca actionar, iar diferenta din vanzari de jucatori in perioadele de transferuri – august, decembrie). Rectificarea bugetului se va efectua in luna iunie 2011 la propunerea CA si supus spre aprobare AGA, cand se vor lua in calcul rezultatele exercitiului pana la acea data coroborate cu rezultatele sportive si valoarea surselor atrase ca si consecinta a acestora”, da asigurari patronul lui Poli, Marian Iancu.

Iata in detaliu cat vor costa masa, transportul, cazarea si paza jucatorilor lui Dusan Uhrin jr.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...