Noutati :

James Bond de Romania. Serviciul de Informatii Externe angajeaza spioni

6 martie, 2011 - 11:48 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Esti un tanar masterand cu spirit de aventura? Ai putea fi urmatorul James Bond de Romania. Nu, nu este o gluma. Serviciul de Informatii Externe cauta oficial spioni. Si pentru a fi siguri ca la preselectie vin oameni responsabili, reprezentantii SIE au semnat un contract cu Universitatea Bucuresti.

Sa devii spion nu-i tocmai un lucru simplu. De aceea, reprezentantii Serviciului de Informatii Externe au un set de conditii. In primul rand, trebuie sa fii printre bobocii la master. Si facultatea la care esti inscris conteaza. Sunt admisi masteranzii care studiaza Drept, Filosofie, Istorie, Limbi Straine, Stiinte Politice, Jurnalism sau Stiintele Comunicarii.

De asemenea, media examenului de licenta si a celui de admitere la master sa fie de minimum 8.50. Bineinteles, cazierul curat este o conditie esentiala.

Ce vor invata masteranzii selectionati? Vor incerca sa extraga informatii si vor analiza rapoarte si documente publice, dar nu vor avea acces la documente confidentiale. Totul sub indrumarea profesionistilor SIE.

Pentru a depune CV-urile, masteranzii au la dispozitie toata luna martie, dar trierea va fi facuta in luna mai de o comisie exigenta. Numarul de locuri este limitat, doar 8 masteranzi vor fi selectati pentru cursurile organizate de SIE.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...