Jale mare la Bacalaureatul de toamna, in Timis. Nicio medie de 9 sau de 10. Cati au promovat examenul

TIMISOARA. S-au afisat rezultatele la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamna. Doar 306 de absolventi de liceu au reusit sa promoveze, in Timis, acest examen.

CITESTE SI: Flagrant ca la carte, pus la cale de procurorii DIICOT Timisoara. Ce ii promisese un barbat de etnie roma unui cetatean german pentru 200.000 de euro 

In total s-au inscris 1.504 de candidati, dintre care peste 900 provin din promotia actuala si mai bine de 570 din cele anterioare. Dintre acestia, aproximativ 1198 nu au reusit sa obtina macar media 6 pentru a promova examenul maturitatii, iar unii nu s-au mai prezentat pentru a sustine probele.

Au fost declarati reusiti 306 de elevi care au dat examenul de Bacaleureat, in aceasta toamna, in Timis. Dintre acestia, majoritatea, adica 271 a obtinut media intre 6 si 6,99, in timp ce 29 dintre participanti au obtinut intre 7 si 7,99. De asemenea, 6 elevi au obtinut mediile cele mai mari, peste 8.

Cea mai mare medie a fost 8.56, obtinuta de un absolvent al Liceului Tehnologic din Jimbolia.

Cei nemultumiti de note pot depune contestatiile sambata, 1 septembrie, intre 12.00 si 16.00. Contestatiile vor fi rezolvate pana pe 5 septembrie, urmand ca rezultatele finale sa fie afisate la sediile scolilor dar si pe portalul edu.ro.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...